|
Какви видови гаќи користите |
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Автор | |
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Танга, исклучиво танга. -.-
Не бе, обична гаќа... Омилени ми се едни непристојни со натпис на гзот: I can make you horny (вака ли се пишуваше бе?). И од напред пишува: Yes I can! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............
Танга гаќичките се навистина секси, но би требало да се ограничи... нивната употреба за специјални пригоди бидејќи се крајно нехигиенски.
Врвката што постојано е вовлечена во задникот лесно може да ги пренесе бактериите од анусот на вагината....
Слична е ситуацијата и со синтетичката долна облека, таа оневозможува кожата да дише и лесно предизвикува воспаление поради покачената влажност ...(кандида) ...
Памучните гаќи се најдобар избор бидејќи овозможуваат циркулација. Особено се препорачуваат летно време......
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......................
Новната на светскиот пазар се женските гаќички Booty Pop во кои задницата изгледа округла и цврста. Произведувачите на овој изум биле инспирирани од познатите ѕвезди...... кои се гордеат со својата огромна задница, за која многу жени сонуваат - Џенифер Лопез, Шакира, бијонсе или пак Ким Кардашиан. Зголемувањето на различни делови од телото стана нормална работа, поготово во западните земји, а се' повеќе жени сакаат да имаат цврст задник. Фактот дека вежбањето сепак завзема повеќе време, новите гаќички се чинат како попримамлив избор. Booty Pop гаќичките се рекламираат како прозрачни и тенки. Во понудата стојат гаќички со висок струк во кои и стомакот и задникот изгледаат помали и послаби, а слично решение има и за жените со поголеми бедра. Едно е сигурно - потребата за овие гаќички ќе ја најдат жените кои се стремат кон совршениот изглед и кои се водат по изгледите на познатите личности. |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gaci so bese tea
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
демек ЛОЛ
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demek, so dupka? |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онакви кај кои е најлесно да го изведиш патлакот...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со смајли
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas samo tanga. Imam zaoblen zadnik pa obicnite kiloti mi se vrezuvaat vo mesoto i me secat. Iako velat deka ne e dobra za sekojdnevno nosenje, poradi infekcii, do sega ne sum imala problem.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Женски боксерки и обични...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |