![]() |
|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cel zivot be .... toa e nesto sto nikogas nema da go zaboravam .... kako i nisto drugo sto bilo PRVO vo zivotot ...... prviot baknez .... prviot seks...... prviot soprug ......
![]() |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Iskreno ne ni sakam da se navratam na minatoto bilo i pominalo zavrsena prikazna
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Se pameti prvata ljubov cel zivot,sepak bilo prvo iskustvo
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
se dodeka ne ja zaboravis
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
cel zivot
![]() |
|
![]() |
|
Dobi-Insane ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
ZNA4I NE SUM IMALA EDNA VRSKA TUKU MNOGU...A TI NAJVEROJATNO USHTE NEZNAESH SHTO NAVISTINA E LJUBOV I ZATOA NE JA PAMETISH...JA SUM IMALA MNOOOOOGU VRSKI NO SAMO 2 LICNOSTI SUM SAKALA VO MOJOT ZIVOT I SEUSHTE MI SE VREZANI VO SRCETO I VEKE 2 GODINI GI PAMETAM I KE GI PAMETAM OTI ZA NIV SUM OSEKALA NESHTO PREMNOGU GOLEMO ZA DA GI ZABORAVAM TOLKU LESNO
![]() |
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
како да не засекогаш,може мислиш така дека имаш 20 години и една врска,нека помине време па ќе видиш тогаш како се заборава.
Не ја паметам бе последната а ми беше најголема љубов а камо ли првата. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Dobi-Insane ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
ZASEKOGAS!!!
|
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
desanka Šakic........... prva ljubav , zaborava nema
![]() |
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
lele druze sto ljubov ke beshe toa?
sto moze da ti isecat.... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i da mi ja isecat , sekogas kje e pametam
![]() |
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
ednash zamalce ke se zaljubev u zensko...
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
da, se pameti. mami koj ke kaze poinaku.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Samo ednas se ljubi, se ostanato e praksa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |