|
Во кревет со.... |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не држи вода ова мачкице,не може така бе мацо,ова не е сладолед па ќе го лижите двете. таа демек еднаш ќе лижне а ти ќе го лижиш подолго време. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се знае, ако не дознаам одма,ама порано или подоцна...(другари-другарки) Луѓето зборат |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ОД КАДЕ ЌЕ ЗНАЕШ ДАЛИ Е САМО ЗА ЕДНА УПОТРЕБА ИЛИ НЕ???
|
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хм..може моите размислувања нема да се сповпаднат со вашите ама...
Кога би го фатила мојот сакан со некоја,ако ТАА некоја е само женска за една вечер би и рекла добро,продолжете не ме интересира,бидејки ти ќе го имаш еднаш а јас го имам кога ќе посакам. Ама ако ТАА што е во кревет е некоја што не и е прв пат да се меша во мојот живот, тогаш и креветот и нив низ прозор и Hasta la vista,baby |
|||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A kako bi pominal toj? |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- Da,sekako...pa mi se dopagja tvojot nacin na moderno i civilizirano odnesuvanje,bi bilo navistina interesno i so treto lice |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neversto ne opavduvam,ne sum nacekala nitu me nacekale,a koga bi go nacekala deckoto ili nedaj boze idniot maz pa ne mi se veruva deka ke gi ostavam so pardon ili se izvinuvam sto ve prekinav....odmazda,neznam ova se mnogu teski temi.za se ima resenie pa i ako ne go sakas podobro surovo raskinuvanje pa neka pisuva ljubovni drami,otkolku da mi lepat etiketi kako na primer K......,ne bi si dozvolila takvo nesto...nikogas.
|
|||
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќотек и за еден и за другиот.Само незнам што ако биде со двајца
|
|||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam samo edno,lesno nema da pominam
|
|||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако ја фатиш девојката у кревет со некој друг, прво шо правиш е
проверуваш со кој е., ако е некоја Gangsta црнчуга си одиш од собата и
се надеваш дека нема да стане да те испокрши оти си го прекинал у сред
работа, ако е некој нормален маж ондак или се тепаш или го фрлаш од
прозор (зависи од нивото на адреналин) а ако е со девојка ... ееее па
ондак земаш стол седнуваш пред креветот и уживаш у шоуто.
|
|||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од MisIcA, - 03.Мај.2007 во 22:16 |
|||
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa bi go pokanila da ni se pridruzi...
Nee MRAZAM neverstva...i mislam deka nikogas ne bi se nasla vo takva situacija...ama nikogas ne veli nikogas...taka vikaat.... |
|||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе можеби не сум искусна како вас, не сум поминала низ све, али не мора да значи дека незнам како да реагирам у одредени ситуации и како да се справувам, ја само кажувам што би направила.И темата секс не ми е окупација, баш напротив, сега само за тоа размислувам, тоа ми е интересно |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |