|
Барам противници во Фудбал |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke ima narkosi i pijanici vo zemjava otkolku sportisti..Koj se cuvstvuva zasegnat neka se sprotistavi so argumenti bas bi sakal da go vidam toa....
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pelister si e dobar i se sto e nase makedonsko si e dobro i se e zakon,taka ne se opteretuvajte so gluposti poveke ili pomalku se e tuka nekade bitno e da e nase i da napreduva drugoto ke si dojde samo po sebe........
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pelister zakon, pa i Ckembari puf puf, abe toa ke go baras u delot na naucna fantastika
Se dodeka spominjas navijacki grupi epten ke mi pokazes kolku go sakas fudbalot, a pelister e OK, samo za zal ni edna titula nema osvoeno a vikas deka e zakon.
OK e imas uste da rastes ti, ke svatis
|
|
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PELISTER
CKEMBARI ZAKON |
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aloooooooooo,pa ke gubime od Rusija,pa ke gubime poveke piete alkohol otkolku voda.....E pa nema fudbal,e nema....Tolkav grad ima edvaj 10 igralista za fudbal ......Bog da cuva.....
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojdi coveku kade sto igram ednas od mnogute pati vo tekot na edna sedmica,makar na pivo ili caj ili sto ti dusa saka vo kafulinjata na skopskive baloni....Jas cestam...Pa ke napravime muabet za ekipi i ke napravime edna "medjunarodna" utakmica..Pozdrav...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze, bas mi davas motivacija.......
ja ne razmisluvam osven koja kopacka prvo ke ja oblecam...... |
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno da ti kazam mnogu sum human kako igrac ama i nemilosrden ponekogas.Da znaes kolku race im imam skrseno na golmani koi bile sigurni deka ke odbranat silen udar. Kako top bijam ubivam ponekogas.Bolje ti e so mene nego protiv mene... Razmisli...... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze ti sto igras neznam, no znam deka protiv mene ke igras.....
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas igram plejmejker se uklopuvam na site pozicii no najdobar sum kako igrac za vrska koj moze da odgovori so site raspolozivi tehniki i tkn. fudbalski oruzja.....Moze i da vi pomognam,ne mora da igrate protiv mene......Ako "ne" biva moze i na nekoj turnir kako "IDIVIDI" dream team.....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е проблем, ќе напраиме
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene..posle odmorotmoj- daj ke sosdajme ekipa...
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слабо друже, барем за сега немам ама ни малку време да одвојам... Можеби подоцна секако, но сега за сега обврските не ми дозволуваат...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima li fudbaleri vo ovaa fudbalska zemja sto e na 50-to mesto na svetskata rang lista? Posle pobedata nad Rusija od 2:1 vo Skopje ke bideme 45-ti......Ajde bre lugje rekreacija malku,sportski duh,ferplej ke vi treba...
Jas igram veke sekoj den i mnogu mi e drago sto e taka.......
Obidete se i vie.......Ve cekam na megdan.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |