![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa na forumov uzivam koa se zezam
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo na nekoj do,..mene!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
da stvarno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
e pa da...
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Уживам кога читам занимливости, ствари кои се интересни и поучни, но на моите животни ставови не може ништо да влијае а добро е да се прочитаат најразлични размислувања зошто самиот факт колку луѓе-толку мислења е феномен.
Не ми е задоволство и предизвик да се докажувам со луѓе зашто имам свои причини зошто размислувам така ко што размислувам и во реалноста знам да сослушувам луѓе но доколку не ги почитувам или сметам дека не „многу бистри„ не ги земам воопшто во обзир. Форумот ме забавува во секој случај и повеќе ми служи да си задоволам радозналост на дневно ниво. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tuka steknav samodoverba i prefinetost, zatoa i dojdov, bev sirova nedokvakana cepanica. Dobiv najveke sto moze da se dobie na forum. Rekla kazala se daleku od mene, zafaten sum so kreativnost za da posvetuvam vnimanie na takvi raboti. Koj kakov e, toa si e negov problem, ne sum tuka nikogo da prepravam. Ima dosta kreativni, no se plasat od reakcii. Bi im preporacal da ne obrnuvaat vnimanie, samo neka pisuvaat, se e na baza na asocijacii, mozokot ke si ja prevzeme ulogata. I besmisleno nafrleni zborovi mozat da dobijat magija, dovolno e da mislis deka e taka, sto ti e gajle dali na nekogo mu se dopaga, sekogas ke ima takvi sto mrcat i se nesto im fali, prati im samo guska, toa im fali i teraj si po svoe.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nema kreativni nema iznenaduvanje
mislam kreativnosta koja kje ostanuva a ne koja zastanuva se e jasno ko shlakanica ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да, изненадите се малку.
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne vlijaese , i vo zivotot i tuka na forum ima isti, sekakvi, retko iznenadlivi
no iznenaduvat nekogas no vo negativna smisla povekje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
од форумов научив : има луге, кои немаат своjа приватност , па постоjано пребаруваат приватноста на другиве.
а, да и немааат тоа достоjнство да го прават jавно, него секогаш како гости или како анонимни. пуштат своите постови само ноке, кога има малку луге овде , и наj веке ги нема тие за които всуштност се и постирани. многу се ми мили и драги такива луге. сигурно имаат челичен характер. ![]() Изменето од pagane - 17.Мај.2009 во 23:00 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ... da .... vlijae i toa kako ... mnogu ...
![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2009 во 16:43 |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
.
Изменето од Sho-Sana - 29.Мај.2009 во 18:18 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Da. Ima mnogu raboti koi za ovie 3 god od ovde gi nauciv. Patem zapoznav prekrasni lugje so koj seuste sum drugar.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da ,mi nedostigaat druzenjata na forumot
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |