|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sme nie vo ist orkestar
|
||
vivi
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ma vivi |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е битно то после че се види ...
него ти виви ... играш ко че свири свекрва или ... тешко
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj mesi kifli ne razbrav
|
||
vivi
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма нееее , на тенџере ќе и тропа дур снајкава меси кифлите и ќе си подигрува чутанком
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na gitara
a ako ne i cinam na svekrva mi neka si najde podora snajka pa i ja ke najdam podobra svekrva |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a na sto sviri svekrvata
|
||
vivi
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остај ти правилото , ако треба и оро че играш ка засвири свекрвата
|
||
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako magare i muzika
|
||
vivi
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Златен Златник Го имам комодитетот да имам повеќе дома. Така да за мене си мислам, за другите нека си мислат другите. Не се мешам јас во ничии штипки и не сакам да ми се мешаат Последен муабет со една комшивка, ми рече дека отишла кај свекрва и на гости и и скршила чинија. Оваа ја избркала од кујна и и рекла веќе да не влегува а и никогаш повеќе да не се мачи да изиграва домаќинка во туѓа куќа. Девојкава беше запрепастена Ама ако и е..не знае да биде гостинка
|
||
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, убаво е тоа правило кое дава идилична слика на две семејства кои имаат два дома. Но, дали сите ја имаат таа привилегија да живеат одделно? Како тоа правило да се употреби кога двете семејства се под ист покрив? Да те видам! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e edna vecna borba... no za koja smetam deka se trosi premnogu energija a nema korisen rezultat.
No kako i vo vojnite, prvi stradaat nevinite.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj mene relacija snaa- svekrva funkcionira odlicno.sekoja si go znae mestoto blazesimi
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За (не)разбирање потребни се двајца.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |