|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... "Беше еднаш..."
и ден денес сум кога ќе се сетам Изменето од Biba_G - 02.Декември.2008 во 17:01 |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прееска до 16.00 часот, теткицата, каде што бев штампачот од сервис да си го земам. , сега идеме на друга незаборевена љубов
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nezaboravna lljubov e taa sto bila najkasno do vcera
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден ми се јави Ке се видиме по 10 години
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак морам да го цитирам збунет... неверојатно е колку убави постови имаш, за ова сосем се сложувам! се што поминало веке е подложено на времето кое брише се, така да само прашање е колку ке те оседнува некој бивши, се додека не се појави нов |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas e so nea a ne u pm ko sea....):P
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka,Svetlana a potoa se pretvorame vo skolka koja e hermeticki zatvorena. |
|
John Lennon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka jas ke ja nadopolnam Magnolija....znajs i mene to mi se imat deseno,vo tezok period na edna predhodna vrska mi zapocna nova koja trase dolgo vreme veke edna godina...a sega i taa zavrsi,pa koja da ja pamtam od 2 vrski golemi - normalno i dvete zato sto bea preubaj samo dali ke imat i 3ta?!
|
|
Flower Power
|
|
magnolia
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imav edna mnogu nezaboravena ljubov i uste se sekjavam mozebi uste mnogu dolgo vreme. Taa ljubov "dojde" koga bev vo tezok period vo zivotot koga mislev deka nikogas nemozam da sakam ama ete i taa ljubov pomina, zamina poradi nekoj raboti. Taka da vremeto se leci...se nadevam |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke go zaboravis vo interval koj iznesuva polovina od vremeto koe ste go minale zaedno |
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vremeto leci se mozebi, no mislam deka vo sekoj od nas ima po nesto na koe seuste se sekavame i kopneeme po toa nesto, sakame da se vrati ili slicno. Eve konkretno za mene jas imam edna mnogu interesna prikazna no mislev da ne begam od temava, pa moze vo druga tema ke ja raskazam. Sepak jas kako licnost bi se oisala mnogu cudo i ladno. No kako i vo sekoj covek taka i vo mene ima mnogu slabi tocki i nesta koi mnogu me bolat dokolku me dopres za niv. Ete na primer sega momentalno vo moeto srce postoi edna licnost za koja se bi naravila. no isto postoi i edna licnost za koja se uste imam cuvstva. Dolgo vreme se tesev so izrekata- vremeto leci se, no ne mi pomogna toa. eve veke pominaa 4-5 god.
Sakav edno momce, koe e pogolemo od mene nekoi si 6 god. bevme zaedno pred 4- 5 god no togas bev pomlada, pomala kako i da e... Se sakavme, no razlikata vo godinite napravi da se odalecam od nego. Nemav nekoi si soznanija vo vrska so ljubovta i sl posto toj mi bese na nekoj nacin i prv decko. Velam na nekoj nacin posto pred nego imav muvac- kako sto sega se veli. a so tipov idevme okolu 9 meseca. Moze i ne e nekoe dolgo vreme no znam me zasaka a i jas nego. sega koga ke se navratam nanazad si velam deka sum bila tolku ne zapoznaena so osnovni raboti za koi deneska podlaboko gi razmisluvam. za mene licno ete godinite ne mi igraat nekakva si uloga vo ljubovta no... denaska e drugo. Imam momce so koe sto ziveam i go sakam. No ljubovta koja ja osekav nekogas prema drugiov tip seuste ja ima vo mene. se obiduvam na nekoj nacin da ja prekrijam i pottisnam dlaboko vo sebe, no zosto li togas koga ke go vidam mi treperi srceto, vo stomakot mi letaat peperutki... Kako prv pat zaljubena. Sega toj ide so moja drugarka- nekogasna, sto toj fakt me boli uste poveke. No bolkata se zgolemi nevozmozno koga pred nekoj izvesen period toj pak bese so mene na kratko i mi kaza mnogu raboti so koi me stavi vo misla. den deneska gi razmislvam i se poveke go ozivuvam faktot vo mene deka toj seuste me saka a i jas nego. No moznostite da bideme zaedno se premali od drugi nebitni pricini. no sekogas bese i zasekogas ke ostane edinstveno toa sto se uste go zboram sekomu koga i da mi go spomenat.- MOZEBI POSLE NEGO KE IMAM USTE MNOGU DRUGI ZA KOI KE VELAM DEKA GI LJUBAM, I KE STANAM ZENA, SO DECA, SEMEJSTVO, DOM... nO NIKOGAS NEMA DA GO ZABORAVAM ILI IZBRISAM OD SRCEVO EDINSTVENIOT KOJ GO SAKAV VISTINSKI I ZA KOJ ZNAEV DEKA ME SAKA VISTINSKI. ZASEKOGAS... |
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nezaboravna ljubov e taa sto trae i sto mi e pred ocite, a tie sto bile . . .neka odat u pizdu mater
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја љубов е незаборавна
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja svite gi imam zaboraeno, oti glavata ja koristam za povazni raboti
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |