|
Дали сте имале секс со....... |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekolku meseci imam sekojdnevno seks so crnkinja,i ne e nekoja golema razlika,sum probal i azijatka ama najdobri zeni se Portorikankite a ne se za frlanje i od Dominikanska republika,Peruankite se ista klasa, prosto se stvoreni za seks,znaat da te magepsaat i da te vodat niz seksot ko na prosetka niz rajot,vodenje ljubov za latino zeni e kako nekoj ritual a ne samo navika kako kaj poveceto zeni.Imam probano Iracanki,k*rdistanki i od bejrut,tie se pravi kucki i mnogu sakaat analen seks.Sum probal i edna izraelka,mnogu e bucna kako da ja kole nekoj a ne ebe,za malku ke izgubev rabota zaradi nea.
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислиш дека е најдобар македонецот ...хммм не би се сложила...има и поголеми мајстори а што се однесува на прашањето од погоре...да... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne , a letovo bev opkruzena so crnci ednostavno ne mozev so crnec , sepak makedonec e the best vo sex |
||
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Досега не, ама еден ден ќе пробам некој чоколаден . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aman be ...nie ne mozeme so tukasnive belci ,a ne so crnci
sto e ova nova moda ili potraga po "epten dolgo bogastvo".. pa da vi kazam sekoj treba da si sedi na svojata cerga..... ili ke bara bela kosula i beli zabi niz zatemnatata soba da ne ja promasi metata i da propadne celta kako velese eden drag prijatel.... |
||
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So crnkinja sum nemal, ama so azijatka DA.
toa se vazi???pa druga rasa e... |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jok ........... |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..koj znae??? ke vidime..............ako mi pobaraat ke vi pisam.............
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....za proba pari ne zemale........
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............ne be brza....ne deka imam merak........nesto neznam kolku ama????onaka de za proba.............
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se sekiraj,...koga nato ke ti dojde,...ke okusish se,...shto imash merak,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............ne sum probala....ama zivotot e pred mene.............moze nekogas ke mi se pruzi sansa..........
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam dali e vistina, ama vo Afrika vikaat sto sakas,
zmija da te apne ili crnec da ti go b*pne!!! |
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SUM NEMAL
AMA SAKAM MNOGU DA IMAM SO ZGODNA UBAVA CRNKA ! |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |