|
Како да се совлада осаменоста? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да си најдеш некое здраво хоби, да си најдеш работа барем еден дело од денот ке ти биде исполнет, да бидеш почесто меѓу луѓе така има поголеми шанси да сретнеш некој сличен на тебе, па да ти ‘тргне‘...
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве вака со нет
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro ke ja sovladate osamenosta ako ne i se opirate, tuku koga ke ja pocustvuvate terba da ja prifatite i razberete. Osamenosta ke vladee so vas, no ona shto ke dojde posle osamenosta e vashata zelba za zivot
|
|
OK, let's START NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грабни некој и стискај гмечи гушкај Се разбравме |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете мила пак е имагинација во прашање..потребата си ја ствараме самите...
Некогаш велат подобро да си сам него да не си со СИТЕ |
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пробував со разно разни формули ама сеуште си останува тоа чувство на осаменост ама па кога сум така сама подобро функционирам за други работи...само некогаш, навечер имаш потреба да гушкаш некого
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално сум расположена на начин кој можам да кажам... осаменост???? да ќе постои се до оној момент кога ќе решиме да престанеме со имагинацијата и свртиме околу себе...
|
|
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubav lek za onie koi se osameni da cuvaat kuce ili mace,da tepat vreme na forum i da go/ja cekaat princot/princezata da se pojavi ali ako saatceto ne im izminalo. kolku grozno da si dojden do ovoj stepen
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno.Iskrenosta kon se i kon site privlekuva mnogu interesni licnosti . |
|
Make love and respect your profession
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koga sum osamen i koga nemam rabota si pieme kafence ili pivce na terasata kaj nekoj komsija i tresime zeleni za se so ke ni dojde a glumime i buljashi ponekogas, si gleame ubai zeni i im se vosh*tuvame na nivnite oblini i cekori vo stilot:
- Lele, lele koga bi ja imal samo , cuk cuk cuk......bi bile super par |
|
Make love and respect your profession
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No novata vrska ponekogas moze samo da ne ti dozvoli da ja zaboravis starata ljubov i poveke da ja razgoruva.
|
|
Just love
|
|
baby_bo
Нов член Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da si najdes nekoj drug.jas taka go zaboraviv onoj sto go sakav
|
|
boki
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |