|
Ајде срце.. |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најчесто се е спонтано
некогаш повеќе он,некогаш јас,зависи од моментот..... |
|
Soprano
Нов член Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo mojava situacija pozite gi odbira de3vojkata,a jas samo uzviam
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam da osetam kontrola od strana na partnerot...i neli jas sum umna i slusham sto ke mi kazeSepak ako vo tekot na sexot sakam da go pocustvuvam na odreden nacin ili ke kazam ili sama ke si se namestam |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow site do ovoj moment glasale za "jas", site komandanti
ubavo e da se izgubis sebe i svoeto f**king ego i se da dojde bez da se znae koj javal , koj bil javan
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM KOMANDANTOT!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi sto mi pravis sega.. Sto ke pomislat lugeto..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха, ама сум буквалиста, а? знам, ама интересно беше да се испреврти, т.е. извади од контекст, нели? оти ти пред тоа јасно нагласуваш, партнерот! еден, по еден. no hard feelings, ok?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok, aj vaka, samo barale, onie sto sum gi imala.. poedinecno msilam..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obicno jasneli sakam po moe da bide...ama toj da uziva-toa go sakam,uzivam koga toj uziva
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уметничка интерпретација, !!!!
сами бараат! нели е множина? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe.. abe.. abe ti taka si go sfatil toa..
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха, ова ти беше јако, САМИ, ти како нешто групно, а?
Абе викам врти се и слуша, нема тука ... ама уствари најмногу сакам да си лежам на грб, а командата е: качувај се! |
|
Јас сум мајстор!
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga kako, zavisi od partnerot, nekad sami baraat nesto, nekad jas kazuvam.. spontano..
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вртиме без зборови,само по се*е си доаѓа
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |