|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako pa pocneme da gi redime
tesko deka ke ima nekoj na mesto |
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e samo Biljana Sekulovska sto zasluzuva takov epitet arno ke e
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne zboruvame za cesnost tuku za
odnesuvanjeto a taa go nema pa so pravo go zasluzuva epitetot |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чесно и поштено си ја заработува платата.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo ja crtaat i ismejuvaat na ednooki, tamu sakam da ja gledam
|
||
velder
Нов член Регистриран: 25.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od toa sto ne mozam da ja gledam i slusam na tv ne mozam i da ja citam vo vesnik,iskreno mi se povraka od nea bljak
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..iskreno mi se dopaga ona sto go kazuva..ali nacinot na koj toa go prezentira e strasen blago receno!!!...tolku e melodramaticna..mislish deka se naoga pri vrv na sexualen cin i deka sekok moment ke eksplodira i dozivee orgazam..a posle kako sekoja crna vdovica (pajak) ke mu ja odgrize glavata na muzjakot..mora da se potpribere malku...i ne mi se dopagaat pauzite megu zborovite..a da ne zboruvam za pauzite megu recenicite..mnogu glumi..ko brodvejska diva se ponasa..a i moze da se podsuredi malku..epten e za nikade u frizot..i cvikerite da gi smeni pod itno..ili leki neka zeme
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Недолично е да се шират трачеви за некого неосновано. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
gordon
Група Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislev deka kaj i da e ke izleze od ekran i ke mi dojde u dnevna!
Kakvo e toa istegnuvanje na vrat, jebote. Trga nakaj tebe i ti se
unesue. Samo nek si sedi u Bruxselles ili kako se pisuvase!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na se mana da se najdelo,kakva si e takva si e,no kako na novinarka ne moze da i se zabelezi nisto,se gleda deka profesionalno i so zadovolstvo si gi izvrsuva zadacite...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жената си е новинар,... и си ја врши работата....ама кога ги чита вестите,...аууу скраја да е....
|
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јас, што????
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој најде да ми зборува??? Па и самиот/самата се криеш позади nick... Всушност, исклучокот не прави правило како во случајов со тебе.... Кога поголемиот процент од народот ќе каже дека менува канал кога ќе ја види Б.С. тогаш, автоматски мора да се преземе нешто... Добро е, што е во Брисел.... Јас не реков дека не прави лоши прилози, туку го коментирам она што го гледам на ТВ, а презентерската работа е целосно (100%) јавна, нема ништо скриено, така што, она што го гледаш, тоа е........ Поздрав.....
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
trucker21
Сениор Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! B. Sekulovska e super. !!!!!!!!
Zenata si ja raboti svojata rabota. Na koj ne mu se dopagaat nejzinite komentari - smenete kanal. Tuka samo pisuvate, ogovarate...a dalli nekoj gi sfatil nejzinite prilozi koi se megu najdobrite vo MK?....Dali ste imale moznost da rabotite so nea i da vidite kako se raboti profesionalno???...
Ja okrivuvam samo zatoa sto ne "trachari" kako golem del od lugeto, za da ja sakaat....
Toj koj ja postavil temata se krie pozadi nekoj nick. Ako veke se kritikuva nekoj so ime i prezime, doblesno e da se pretstavi javno.
|
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |