|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Автор | |
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиво, коњак, вино, зависи од тоа колку пари имам со мене.
Изменето од Phantomlord - 24.Јуни.2010 во 11:15 |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вотка,коњак и вино
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво е и џин-боровница
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиво, вино... ако има и коњак.
Ама никад не претерувам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo domasni uslovi isklucivo crno vino za iskacanje... strogo votka.. vo leto djin tonik.. mnogu retko pivo (koga nema "dobri votki")
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Tiggy Vicious - 16.Јуни.2010 во 23:40 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само коњак...а во случај да сум претерала...тогаш може и што ќе ми дојде при рака...и така не се сеќавам
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strogo samo teski metali
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djin tonik, a obozavam pivce so drustvo onaka koga ke si sednam na muabet navecer....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crveno vino ili pivo.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загревање со коњак , потоа пиво ... ако ноќта потрае подолго и вино па вотка и на крај пиво и коњак за додрвување
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ШТО ИМА!!!
|
|
marinija
Нов член Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СКОПСКОООООООООО
|
|
Go4eto
Нов член Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strogo sok4e! Po moznost Coca Cola ili Pepsi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |