|
Совршен Миленик |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shtom si u grchka,a,ustvari kako da ne si,barem za nas,da ti odgovoram,.....shtom vikash deka ne e chiwawa, ako taka se pishuva,mora da e rotvajler,.......ili pak opleskav?
Изменето од brza - 28.Август.2006 во 01:50 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e doga. idam za Grcka sega, koga ke se vratam sakam da vidam tocen dogovor, i bez tie stereotipi deka golemite kucinja jadat deca, molim te, deka se opasni i trista cuda, samo po sebe nema opasno kuce osven ako covekot e go napravi takvo, a so dobra socijaliacija i vopsituvanje na vreme, sekoe kuce e prijatel so decata!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa,ova e ona opsno ,...shto jade deca,.....da ne e DOGA?
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo be brza.. namerno ti staviv nesto lesno... ama te potceniv, a?
Ajde sega ova:
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be, da ne e avganistanski hrt,....................?,............auuu,da ne tropnav...................
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bela Tigrica, slikickata ne se gleda.. daj ja pak..
Brza, trebase rasata da ja pogodis, a inaku, kuceto e masko, iako e groomirano, se primetuva deka stomakot e malku viovlecen sto ne e slucaj so zenkite..
|
|
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sovrsen milenik ne znam..mi se dopagaat sibirskite samojedi i onie kucinja po arktikot sto nosat sanki...koga ke gi rasporedat po osum kucinja...mnogu se ubavi ... a najubavo mi e ova...se vika Bella ...stara e 1 godina i 3 meseci...t.e. jas ja cuvam...Dana pogoduvaj sto e.... tuuu...ne ja zbira slikata.....aj da ti olesnam...mesano e francuska-malteska pudlica ... heheh.....a mnogu e cakana...aj ke probam pak da vi ja pokazam... Изменето од Bella_Tigrica - 23.Август.2006 во 03:59 |
|
Mislam....znaci postojam
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa,ovaaa tolku ubava,mora da e "zenska",....pogodiv ,neli? ..............................................p.s.....pa da vidish,ne bi mi bilo krivo ti da me ubiesh,....heheheh
Изменето од brza - 23.Август.2006 во 02:15 |
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me zezas... ke te ubijam.. Eve ti za kazna, pogoduvaj..
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno mu se gledal,beee,....ne li mu e sram,........a,sega te zezam,a?
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me zezaj, aloo, brzaa!! Mnogu dobro znaes ti deka mu se gleda deka e masko. A da ti odgovoram na prasanjeto, ova ne e rasno kutre.
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,be, ne te zeabavam,(iako imam zelba da go napravam toa),ama......se gleda deka si expert,.....a,kako pogodi deka e mashko?
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti mene me zaebavas? Pa od avion se gleda deka e masko..
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |