![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() |
ми се допага новинарката !!......прва лига е !! .....дали емисијата е нарачана или не ....не знам |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
А како почна, пред некоја година, демек некој ќе ни ја покаже светлата точка во оваа темнина, а тоа некој ќе биде слабичката Оливера Трајковска!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() |
леле цепки човече
![]() бучковски беше на "судната " столица, а имаше многу кои го напаѓаа меѓу кои и една жена така у години не знам како и беше името со неа највеќе се препуцаваа водителката не можеше да ги смири па им ги исклучуваше микрофоните на моменти, сум се згазил од смеење ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
Абе гледа некој светла точка? Со Оливера Трајковска?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
![]() |
Дали е толку светла? И дали светлото е само од едната страна или има и некоја темна страна на медалот?
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |