IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Наркоманите во Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Наркоманите во Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 02:17
a da definiras so e narkoman spored tebe....
Кон врв
StRaNeC Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај StRaNeC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 23:26
...Мајко моја зошто ми недостига храброст за живот, зошто ме мачи овој живот,зошто таа бесмисленост во мене,зошто ми недостига волја за живот,морав ли со хашишот,со тоа лажно проклетство,да се измамам се*еси да се измамам и да станам она што сум сега пред вас...ПЛАЧЕ... Докторе,не можам повеќе,верувајте ми,се чуствувам заморно,душевно сум многу потиштен,апатичен,незаинтересиран за се*е и за мојот живот,пренапнат сум,сакав да побегнам од овој живот и од овој свет што ме опкужува,зошто мислев дека постои нешто подобро од овој свет,мислев дека тоа го знам и само јас можам да го разберам бидејки сум го доживеал тоа, но видов дека многу ГРЕШЕВ...                                             ОВА СЕ ЗБОРОВИТЕ НА ЕДЕН МЛАД ПАЦИЕНТ, УЧЕНИКОТ В.,НАРКОМАН, СТАР 17 ГОД.
napravi i ti nesto za tatkovinata primer: EMIGRIRAJ
Кон врв
StRaNeC Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај StRaNeC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 23:13
ajde malku za mladite da pisuvame kakvi se tie i kolku se tie zastiteni za da ne dojdat do nekoj vid droga
napravi i ti nesto za tatkovinata primer: EMIGRIRAJ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.