![]() |
|
Дали сте платиле или ви платиле за секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | ||
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mislam deka i ova spaga vo plakanje! Ama i se iznasmeav!
![]() |
||
![]() |
||
QT_boy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
а бе не сум платил баш букжално ама на една другарка како мали , ке му текнеше нешто и додека не му го наидев не даваше , ама ако и наидев тоа што и требаше ме задоволуваше орално , а поретко вагинално. пр за ликовно морав да и нацртам еднаш 18 цртежи , еднаш и платив за да и ги средат ноктите на козмети4ар и сл... некаде крайот на основно и по4етокот на средно се дешаваше ова :) имавме пробано и анален , ама ПРЕМНОГУ йа болеша , мали бевме и неискусни , така да имавме само кондом , а масло ни на краи памет не ни текна дека треба да употребиме ( инаку сега таа се мажи и некни се породи има машко дете ) без разлика со е К йас многу си йа поштовам и како другарка е супер
Изменето од QT_boy - 24.Октомври.2006 во 13:37 |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
AKO PLATI COVEK ZA SEKS... NISTO NE DOBIL!!!
IMA IREKA: UMOT NE LAZI ... GAZOT NI SE RADUVA!!!! ]]]]] abe sefe sto sakas da mi kazes deka profi nekoja k*rva ne moze da ti go napravi filmot abe pari si se pari kako sto profi k*rva moze merakot da ti go napravi da te izlize cel kako prvo i red drugi raboti obicna devojka ne moze [ne znam kolku me razbiras']
toa i e rabotata i vo toa e najdobra ne mozes da gi sporeduvas i kako sto ona znae da go krene maliot nikoja nema da go krene i vozbudi do tolku da mu dojde krv:) umot nema potreba da go lazis a gazot ne mora da se raduva i da sviri
denesnive zeni od tolku sto nivnite partneri da ne pomislat deka se k*rvi duri ne ni pravat nekoi raboti sto posilnata polovina gi saka pa mora mazot da si plati pa da klati isto taka i so zenite moze pridruznik da si iznajmi pa duri i zigalo i da si gi otsvari erotskite sonista sto i bile tolku godini skrieni vo realniot zivot ili vereniot zivot[brak]
ta ka da izrekava tvoja se pobiva so ovaa plati pa klati;ili sve si ima cena zatoa priostitucijata e najskapa kako profesija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Изменето од plamenko - 23.Октомври.2006 во 12:06 |
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
Ne sum platila...Ali sakale da mi platat...Samo so dobra dusa sum ja...Neam srce da im zimam pari...Jebi ga treba da se misli i na teskata ekonomska sostojba u zemjava... Inaku veke imam dobieno nekolku pokani od razni humanitarni organizacii da bidam niven istaknat deec kako rezultat na dobrotvorniot karakter na moite dela
![]() ![]() ![]() |
||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
AKO PLATI COVEK ZA SEKS... NISTO NE DOBIL!!!
IMA IREKA: UMOT NE LAZI ... GAZOT NI SE RADUVA!!!! |
||
![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
![]()
DAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! 2 000 den...da mislam se racuna...ama ne kaza so dobi za 2 000 denari????
![]() |
||
![]() |
||
bale82 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Во плајќањето дали се рачуна и сметката од хотелот
![]() |
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
Ja ne mislev na situacija koga ima ljubov,pa taa vi e motivot da si kupuvate skapi pokloni...Vo toj slucaj e sosema ok.
Mojot komentar se odnesuvase na curite(ili deckite,seedno) so idat u krevet so nekogo cisto poradi poklonite koi gi dobivaat.Samo vo toj slucaj se raboti za potkupuvanje(ili plakanje) za seks.
|
||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
NE se soglasuvam bash okolu potkupuvanjeto so poklonite.NE znaci deka ako jas kupuvam skapi pokloni na decko mi ili toj mene mi kupi deka se potkupuvame za sex taka.E sega drugo prashanje e ako jas ocekuvam ili toj ocekuva pokloni za da bideme zaedno ili da imame sex...toa e drugo,togash valjda stanuva zbor za sponzoriranje... |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
e da de !Pa denes im se plaka samo na onie pred mnt u kes drugive se so kartoicki ili u podarocii
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
e da na primer skapi podaroci i sl.I toa na na nekoj nacin e potkupuvanje
|
||
![]() |
||
|
Do sea ne sum platila...ali od kaj da znam,mozda bi
![]() |
||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
ne sum dala, mi ponudile no gi odbiv sto sum jas k*rviste oprano?!
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |