|
Дали се добри дискотекиве во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
pizze
Нов член Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so baras u prazna diskoteka
|
|
paki
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam ne se dobri bidejci vo sabotata bev vo Hard rock i imase premnogu guzva.100 luge cekaa pred vrata da vlezat a vnatre igla nema kade da padne.Kako da e samo taa diskoteka.Jas mislam narodot treba da e po rasporeden da ne se guzva vo edna diskoteka.
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe toj na vrata e ogledalo za celiot klub..kaj nas toj e najgolem sizik....i jas imam gledano kogo vrakaat ama pa pokrivi se istite klienti....trebit pojke da ne im odet pa posle ovie "gazdive "da gi molet da se vratet a vaka...si krevet cena....ali veke prajme muabet za civilizaciski razliki
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Diskotekive kaj nas treba mnogu da se sredat posebno ona B2, dupka e vnatre, na ednata strana erotski sliki na drugata visi luster od vremeto na Luj IV i toa iskriven.
Prostorot kade sto igraat devojkite e katastrofa, so toa zavesite. I, mozat da pocnat da nosat po asalni tancerki, malku od malku da s eubavi za gledanje.
A tie na vrata.. no comment.. kakvi luge imaat vrakano, jas sum ostanala zaprepastena.. ne znam vrz osnova na sto gi biraat, ama nekoj na vrata so osmo oddelenie ocigledno ima premnogu niski kriteriumi.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmhmmhmhhm
sega mi razjasna mn.dileni za to 5 i 6....Odam na nekoja poozbilana tema....da se operev od mislenje i ne ke zaklucev deka na to se odnesvit...najozbilno...ali OK.pile zabavuvajse na junior...i nikako so 5-to i 6-to oddelenci
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петто и шесто одделение....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
raging bull
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5 i 6 ne razbiram???
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ СЕ!!! Дефинитивно треба да има поише и да не пуштаат од 5 и 6!!!!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
vesni4ka
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAVANA EXTRA!
|
|
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imame dobri mesta ko objekti sekade niz mk
ama personalot e ...
vo mnogu mesta na zapad sostojbata na clubojte e polosha nego kaj nas
na se trosh*t pojke
|
|
Dragana
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш може и подобро
|
|
I'm not complete idiot...
Some Parts are missing |
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ohrid se ubaj, za negde drugo ne znam
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do diskotekite, tuku do lugeto e......izlegle kako na
demontracija,a ne za da se zabavuvaat...poglednete naokolu i ke videte
deka poveke od lugeto dremat, si ja lizat pijackata i se dosaduvaat
lutajki so pogledot naokolu...mislam deka opsto kako nacija ne znaeme
da se zabavuvame zasto uste se ogranicuvame od toa so ke pomislat onie
seirgiite ako se opustam i igram kako ikoj da ne me gleda....
ma kako mozat da stojat taka na dobra muzika...mene dusata mi igra....a drugarka mi me podbucnuva i mi veli.."ej ne igraj do tolku sramota e" .. katastrofa.... |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam kejot pa i nekoi kafulinja se stvarno dobro mesto za zabava vo skopje! Kao kafe e BRAVO najrelaksiracki ambientt a nekad ima i stvarno dobri svirki new age... ima zasto da ne no moze i povekje |
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |