|
Што СЕ би направиле за љубов? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toj so kogo sum sega, bukvalno se.....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ubijam
|
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Naprotiv,ne e tesko da sakas-tesko e da si go dozvolis toa dobrovolno izmacuvanje vo denesnicava,no kako i da e mislam deka bi mozela i neboto da go skrsam za da mu dokazam na moeto macence deka TOJ mi e se vo zivotot,glavnta uloga vo mojot zivot koj sto mislam deka momentalno za nego go ziveam...
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekogo sakam ,togash sakam!!!Bi napravila se...Da sakas nekogo...samoto custvo e preubavo...togas secustvuvas kako 3metri nad neboto i se e preubavo...ednostavno bi se otkazala od se ,za samo eden moment so nego...Normalno ako toj covek vredi kako licnost....
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa bi probal ubavo da se zaljubam
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еххх ама е тешко да сакаш ...
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi potrosila 500 evra za mobilen, za da mu se javuvam Da, toa mi se sluci
Sala na strana, za ljubov, se. Изменето од Dana - 08.Март.2007 во 13:00 |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога сакаш некој силно искрено и вистински можеш многу работи да направиш!!! Колку е свесно , несвесно , пристрасно , импулсивно , погхрешно но во име на љубовта се е оправдано!!!!
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа сакав да ве прашам.... Од кај знаете за кој вреди? Кога го сакаш сигурно мислиш дека вреди... Неможам да ве сфатам....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
lilit
Нов член Регистриран: 19.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se. No za onoj koj navistina vredi. A od druga strana i za sekoj drug vo koj si vljuben, neli?
Togas vidot ti e zamaglen.
Ne procenuvas realno.
|
||
Lilith
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu.....mnogu.....ustvari se bi napraila....
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее... Многу сум направила и би правела уште.... Ама многу работи не се изплателе Се надевам нема да продолжи така
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,....se trudam
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |