![]() |
|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
Miyoko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па...имам повеќе пара обетки што подеднакво си ги сакам и само нив си ги носам .. Друго не ми текнува ..
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Најомилени ми се едни фармерки од Дизел..толку убав модел се и тоооолку убво ми стоеја...одамна се излитени на колениците ама за по дома сеуште ги носам..додека да се распаднат скроз ...на овие фармерки маста им ја извадив од носење
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
od srebren lanec so krst-sekogash,ama bash sekogash go nosam,bez razlika odgovara ili ne i od saatot samsung koj nekogash i ne mi e na raka-ama drug ne sakam toj mi e podarok vreden i lichen i dodeka raboti(a raboti 15 god veke)drug ne kupuvam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Nosam sat, lance, i ubetki se od belo zlato(osven satot)
0
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Јас носам саат. Поклон ми е. Имам и едно ланче од Полска, но се послабо го носам, а прекрасно сребро е. Не сум многу по тоа накитот.
Секако прстенот од жена ми е нон стоп на мене! ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() Ova e bez koe ne mozam, lichno moe koe premnogu mi znachi:) |
|
![]() |
|
Patnik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Од накит носам само сребро и исклучиво бело злато (класичното жолто злато не мене неможе да се види). Имам прилично многу и сакам да менувам, така да немам посебно парче од кое не се делам. Единствено би можела да кажам дека тоа се обетки (во множина).Без нив неможам. Од облека тренерки и фармерки кои нормално пак се во множина зашто гардеробата е потрошен материјал |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Уф...Мајсторче сега ке побарам и на меил ке ти го пратам... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Нате имаш слика од прстенот?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Imam prsten koj e star 1000 godini i alka filigran koja sekogas ja nosam.
Prstenot ima kamen koj datira od 1013 godina koj bil vo vlasnishtvo na najgolemiot poglavatar na toa vreme.. Prstenot e racna izrabotka so nebruseni dijamanti od strana i ide od generacija na generacija..Ima neprocenliva vrednost... Изменето од Julija - 24.Јуни.2007 во 13:19 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Moeto lance belo zlato so Davidovata zvezda
![]() |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
![]() |
|
Aurora ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Nemam posebno parce obleka a od nakit sekogas gi nosam obetlite od mojata krstevka.
|
|
![]() |
|
elektra ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
toa e eden privezok koj mi nosi sreka -amajlija
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sekogas ja nosam samo brojanicata. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |