|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stilot mi e sportski,ama koga moram ima i da se oblecam elegantno. Pa na ubav covek nema sto loso da mu stoi ...Ama sve da e so stil
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vamp stil
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E MOJOT STIL E SPORTSKI :FARMERKI OBAVEZNO CRNA ROLKA.NO VO MOJATA RABOTA NEMOZAM SEKOGAS DA BIDAM TAKA .MORAM DA BIDAM I ELEGANTNA.EPA SEGA VIDETE KOJ KAKO SAKA NELI?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sporstko -eleganten
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grcko-rimski,so primesi na king-fu.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po malku ludo...otkacheno...no koga situacijata bara....so stil....se snaodjam uspeshno
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se cuvstvivam ubavo... sportsko eleganten
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sportski ne e..
Znaci eleganten...najcesto..
visoka shtikla obavezno...
nosam garderoba koja mi prilega,ne se opteretuvam so brendovi
ili so ona sto e aktuelno...nosam,samo ona sto mi stoi ubavko na moeto telo...obozavam tesni pantaloncinja so tesni,tuniki nad niv...i obavezno dekoltirani... Изменето од Valerija - 24.Јануари.2009 во 17:01 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кежуал, лежерно. Најбитно ми е да се чувствувам комотно и пријатно во тоа што го носам. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se oblakam spored prilikata mestoto kade idam i sl. Ali sekogas sakam da izgledam posebno celosno so site detali bez razlika kade idam. A neso so najvise me nervira so najvise mrazam toa e ki4 .
Изменето од emilyXX - 05.Јули.2008 во 04:40 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosam raboti vo koi se chuvstvuvam svoja...
Mnogu mi e vazno materijalite da se prirodni. A...stilot???Neznam.... sportski,...trendovski...koga moram eleganten... no,..vo moj stil.. |
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А пак јас сакам алиштата да бидат скрос црни и да имам блузон со кој ке си ја покријам главата не оти не сакам да ме гледаат едноставно металски стил.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu sakam siroki,leleavi bluzi i nekoi drangulii obavezno na mene,bez niv se osekjam nekompletno
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секојдневно фармерки и старки а горе зависи од времето и приликата, некогаш носам и кошули со кратки и т.н.
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |