IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Должина- дебелина
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Должина- дебелина

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 23>
Прашање: Dali dolzinata ili debelinata na penisot e vazna za zadovolstvo na par
Одговор Гласови Статистика
72 [63,16%]
30 [26,32%]
10 [8,77%]
2 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 18:18
Originally posted by IQ IQ напиша:

a dobar ljubovnik e onoj koj znae da slusha! (u prevod : mnooogu e pobitna tehnikata otkolku dolzina-debelina )

A be ja sum masinski tehnicar,
 toa vazi za tehnikava..??
Malku nedoslusuem, ama
pa sea u godini sum..!!!

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 16:41
од многи истаржуваања читав дека е побитна дебелината чисто за поголема стимулација на клиторисотплазењетрепкањетрепкањетрепкањеголема%20насмевка
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 01:55
ne mozam da kazam deka ne se bitni..ne se isto 10 i 20 santima..solenka i banana...NO,sepak mislam deka e mnogu bitna tehnikata,a i do majstorot e..ako on ne si go znae zanatot dzabe da imas i 30 santima dolga tikvica

Изменето од Makijaveli - 19.Мај.2008 во 01:56
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 02:50

toa e samo moe mislenje, ne davam glava na gilotina
ama sepak i poiskusni zeni go imaat kazano ova, ama i za drugo imaat kazano pa sea

jas si stojam na mojot stav

...taka te sakam be, zasho znaesh kako vikaat, zena so eden ne umirala...trazi trazi pa cesh nachi-duzina i debelina...плазењегазење%20од%20смеење

Изменето од ...Well... - 13.Мај.2008 во 02:51
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 02:41
toa e samo moe mislenje, ne davam glava na gilotina
ama sepak i poiskusni zeni go imaat kazano ova, ama i za drugo imaat kazano pa sea

jas si stojam na mojot stav

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 02:10

za prviot ili za vtoriot iskaz?

...aj de za vtoriot...za prviot si u pravo, za vtoriot ne sum bash siguren deka mozesh da tvrdish tvrdo deka e taka...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:50
za prviot ili za vtoriot iskaz?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:45

"Дури и женската Г-точка, ако жената ја има" haha e da de edna zena ja ima druga ja nema,ziti muabetot

morav malku off topic

a dobar ljubovnik e onoj koj znae da slusha! (u prevod : mnooogu e pobitna tehnikata otkolku dolzina-debelina )

...malecko,, ti od kaj vakvi stvari znaesh, mnou si be malo i neiskusno za tie raboti da gi tvrdish deka se taka, ili ne e taka?...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:31
"Дури и женската Г-точка, ако жената ја има" haha e da de edna zena ja ima druga ja nema,ziti muabetot

morav malku off topic

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:03
Ne mozam da ja soopstam momentalnata sostojba
zato sto mi e mnogu golem
stomakot...

jebi ga..
nisto ne gledam...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 23:04
....МАЛО,МАЛО..АМА СПОРТСКО...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 22:47
I kvalitet i kvantitet- taka e najdobro.....iako i tehnicarite znaat da iznenadat cesto bez potrebnata velicina - znaete kako velat "NE E SAMO DA IMAS, TREBA I DA UMEES " намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 19:00
Size does matter !
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 14:16
........ne e bitna goleminata .....bitna e tehnikata.................намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.