|
Како треба да се храниме? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај со Активија секој ден во наредните 14 дена и се ке биде воо ред..
|
|
|
|
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе луѓе убаво ова што зборите за здрава исхрана, за пиење течности и внесување витамини ...а да кажеше некој што е е добро за варење на храната - јас баш со тоа си имам проблем знам дека житариците и топлото млеко помагаат (ама кај мене не секогаш) гравот истотака ама ретко го јадам, па ако имате некој совет...
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site znaeme shto treba,ama dali mozeme |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да се храниме полека
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ти со слабички и згоднички.....сега и да нејаде воопште...ха ха
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i voopshto da ne jadesh,....!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I koj ke go zapamti seto ova,daj da si zapisam,a treba da se xranime zdravo i pravo,ali po 2 litra voda na den,posle ne mozam od toalet da izlezam ...znaci zdravo xranenje i vezbanje i ke bideme ko bugarkine ...mala sala,ne mi zameravajte ... daj kazete nesto za vitaminive bre,mefce ne jadam,retko obicno govedsko i ribisko ,vitamini,vodi4ka,i dajte kazete dali bel leb,integralen leb ili moze i dvopek...a moze i bez leb ?????
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Mikus2006
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако саката да бидете здрави и однадвор и одвнатре, избегнувајте:бел шеќер, бело брашно и сол. Пијте по 2 литри вода во денот (најмалку), заменете го кафето со зелен чај и овоше, овошје и само овошје. Ананасот и цитронот ги топат маснотиите. А за студентите што се жалат дека немаат пари, (целосно ги разбирам), еве една стара поговорка која вели: “Кој јаде барем едно јаболко на ден, дома доктор не му влегува“. Колку за потсетување, килограм јаболка, нормални, чини 20 -30 денари. Викам нормални, зошто има јаболка кои ги носат од џенем мајчин и што чинат 150 денари |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека ако сакате да се храните здраво...тогаш нејките да се храните како мене...јадам најмногу пржено, благо и тестесто...штооооо...релативно се огледува на мене...машала... |
|
Точачиња.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno DA , nikako bez meso se razbira....pisav pogore da se izbegnuva przeno ,vidov sum zaboravil i peceno ,posebno prepeceno , a da se praktikuva vareno, deka e najbiten faktor toa e diskutabilno.......kako i da e jas sum golem ljubitel na meso ,na sekakvo :)......... |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најлошо ама и најслатко
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje ne go zaboravajte mesoto?!?! Najbiten faktor ko0j nemoze nisto da go zameni e mesoto!!! Najzdravo e vareno meso da se jade!!! Mrsnotijata izleguva i ostanuva samo hranlivoto!!!
Inaku najzdravo meso da se jade e Zajackoto, Ribinoto, pileskoto, srnecko i Govedskoto!!! najloso e sekako svinskoto!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да знаеш колку сум смешна..и онака како малине дечиња викам тешко ми ееееееееееееееее пукнаааааааааавввввввввввввввввв... и обавезно следи тука...Па Натали керко кој те тераше да јадеш толку
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море сите сме понекогаш такви Нате............овде сите знаеме шо треба а дома..........сигурно си интересна со полно меше како лубениче
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |