IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите сакаат да доминираат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите сакаат да доминираат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
Автор
Порака Обратен редослед
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 14:52

Zatoa neka dominira ljubovta!
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 14:49
ako nekoj dominira, ne e toa sto se bara....ist intenzitet treba да
vivi
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 14:46

Otkako, kje ja prifatish nivnata zhelba za dominiranje(ako postoi), lesno potoa mozhesh da dominirash(dokolku sakash).
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 14:19
Зависи,кој како ќе си ја нареди.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 10:12
Originally posted by gazela gazela напиша:

mazite sakaat da dominiraat...a nie gi ostavame da mislat deka dominiraatтрепкањеплазење

газење%20од%20смеење da...koga e neophodno...gi ostavame da mislat taka...голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 09:48
mazite sakaat da dominiraat...a nie gi ostavame da mislat deka dominiraatтрепкањеплазење
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 09:32
Јас пак мислев сакаат доминантна и инспиративна женска покрај себе,ама не е проблем ...ако немаат таква,нека доминираат.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 22:31
Originally posted by blue blue напиша:

Сите ли, сите ли мажи сакаат да доминираат?

zavisi vo shto mislis dominacija ??
aj da recheme vo ljubov oti takva e temata.....
pa normalno site mashki sakaat da dominiraat toa e nivnata vrodena mashkost...
губитник  NO ...
ako naide na prava zena ......
togas taa dominacija samiot ke ja predade bez da saka....голема%20насмевка

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 22:19
Originally posted by anakin anakin напиша:

zenite sakaat mazite da dominiraatako kazat deka ne e takatogas ili lazat ili se nekoi cuknatiголема%20насмевка

samo sto sakav da napisam: zenite sakaat mazite da dominiraat...
DeepBlue
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 20:24
zenite sakaat mazite da dominiraat
ako kazat deka ne e taka
togas ili lazat ili se nekoi cuknatiголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 20:14
jас сакам да доминира...да се осекjам мала, изгубена во голема машка прегратка...сакам да ме брани, да ме негува, да ме гали, сакам да е инспиратор на чувствата ми...сакам се...кога сакам...и нека тоj да е одозгора...љубов
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 21:51
E ako de  ,neka dominiraat ,neka se znae koj e stolbot,pa za zatoa se vikaat  ''nashata posilna polovina'',podobro da imam sigurna potpora ,otkolku nekoj koj kje se potpira na mene,bashka nemora da znachi deka vaznite odluki kje gi nosi sam,pak kje ima kompromis.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:45
sekogas......pogotovo tie sto imaat trpl-egoтрепкање

Изменето од marija1000 - 27.Август.2009 во 13:50
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:34
ne e tocno. I mazite sega se depiliraat. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.