|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игор Џамбазов, Тони Михајловски, Горан Зевзековски и Валентин Николовски
Боки13, Драган Вучиќ, Лила Филиповска, Чуму,... |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno vreme, mnogu odamna, 1993/94 odprilika, Zorica Crnosija imase edna mnogu ubava kontaktna emisija, pojma nemam kako se vikase i pojma nemam na koja tv bese, ama znam deka bese mnogu interesna i redovno ja gledav. Cesto se sekjavam na nea i bas bi sakala pak da ja gledam. Epten bese interesna tipka.
Se sekjavam na eden nejzin muabet, koj otprilika vaka zvucese:
"majkite se vinovni za najgolemite zabludi na svoite deca! majka mi mene, na primer, dodeka rastev, stalno mi vikase deka jas sum najubavoto devojce na svet.I jas normalno i' veruvav. Koga porasnav i vlegov vo vistinskiot svet, sfativ deka vsusnost celo vreme me lazela. Mi trebase dolgo vreme da se oporavam i so tesko srce da ja prifatam vistinata"
Ni falat takvi kulturno vickasti, interesni, intelegentni voditeli
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da vi kazam nemam bas nekoja omiolena li4nost od meduumite....
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA ZNAM ANKICA,KAJ MENE ZIVEESE |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vesna bejbi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сенко Велинов.......
|
|
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toni Mihajlovski.
|
|
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tanja od bumbar
----------------------------------- ...posle rucek...pred da zaspijam... ja gledam... i se smeam... kutrata... ocigledno saka da prikaze profesionalnost.... a ne moze da ja prikrie svojata orientacija.... i zaspivam so nea... onaka nasmeana... dobar den... i koga onoj/onaa od drugata strana ke go napadne Gruevski ili vladata tipkata zbesnuva... ah majko mila... jas nemam losho mislenje za Gruevski... ama ovaa vo zelba da go glorificira... izleguva smeshna... ne e za otvorena kontaktna emisija.. dobro bi bilo so janko jadi burek da nastapuvaat vo tandem... iako toj od pocetok mnogu ja napagashe... sega mislam deka se vo koalicija... |
|
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar Chomovski i Vasko Eftovski.
|
|
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анкица
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu mi se dopaga Igor Dzambazov,Goran Petreski,a slatka mi e i Tanja od bumbar,a antipaticni mi se Lila i Turundzieva.
|
|
Risan
Нов член Регистриран: 06.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prezenterkata na Vesti Debarlieva e licnost koja si ja vrsi najsovesno rabotata i mnogu profesionalno spored mene
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i4 ne go sakam dragan vucic go mrazam
|
|
mnjkl |
|
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Снежана Лупеска, во ,,КОД,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |