IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
Автор
Порака Обратен редослед
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 14:47
Игор Џамбазов, Тони Михајловски, Горан Зевзековски и Валентин Николовски не%20вреден

Боки13, Драган Вучиќ, Лила Филиповска, Чуму,...не%20слушам болен
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 11:58
edno vreme, mnogu odamna, 1993/94 odprilika, Zorica Crnosija imase edna mnogu ubava kontaktna emisija, pojma nemam kako se vikase i pojma nemam na koja tv bese, ama znam deka bese mnogu interesna i redovno ja gledav. Cesto se sekjavam na nea i bas bi sakala pak da ja gledam. Epten bese interesna tipka.

Se sekjavam na eden nejzin muabet, koj otprilika vaka zvucese:
"majkite se vinovni za najgolemite zabludi na svoite deca! majka mi mene, na primer, dodeka rastev, stalno mi vikase deka jas sum najubavoto devojce na svet.I jas normalno i' veruvav. Koga porasnav i vlegov vo vistinskiot svet, sfativ deka vsusnost celo vreme me lazela. Mi trebase dolgo vreme da se oporavam i so tesko srce da ja prifatam vistinata"

Ni falat takvi kulturno vickasti, interesni, intelegentni voditeli
Кон врв
non4ence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај non4ence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 16:33
Pa da vi kazam nemam bas nekoja omiolena li4nost od meduumite....
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 11:58
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Анкица

JA ZNAM ANKICA,KAJ MENE ZIVEESE
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 00:36
vesna bejbi
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 00:55

Сенко Велинов.......среќа
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 15:47
Toni Mihajlovski.
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 20:00
Tanja od bumbar
-----------------------------------
...posle rucek...pred da zaspijam... ja gledam... i se smeam... kutrata... ocigledno saka da prikaze profesionalnost.... a ne moze da ja prikrie svojata orientacija.... i zaspivam so nea... onaka nasmeana... dobar den... i koga onoj/onaa od drugata strana ke go napadne Gruevski ili vladata tipkata zbesnuva... ah majko mila... jas nemam losho mislenje za Gruevski... ama  ovaa vo zelba da go glorificira... izleguva smeshna...  ne e za otvorena kontaktna emisija.. dobro bi bilo so janko jadi burek da nastapuvaat vo tandem... iako toj od pocetok mnogu ja napagashe... sega mislam deka se vo koalicija...
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 23:54
Aleksandar Chomovski i Vasko Eftovski.
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 19:05
Анкица
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 00:36
Najmnogu mi se dopaga Igor Dzambazov,Goran Petreski,a slatka mi e i Tanja od bumbar,a antipaticni mi se Lila i Turundzieva.
Кон врв
Risan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Risan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:17
Prezenterkata na Vesti Debarlieva e licnost koja si ja vrsi najsovesno rabotata i mnogu profesionalno spored mene
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:21
jas i4 ne go sakam dragan vucic go mrazam

mnjkl
Кон врв
MLEKCE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2008
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MLEKCE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 00:46
Снежана Лупеска, во ,,КОД,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.