![]() |
|
Ден Браун-Кодот на Да Винчи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe DBrown e pisatel bestseller...fascinira prikaznata, jas vo eden zdiv ja procitav -the davinci code- ama koa procepkav po internetov mnogu od faktite na koi se gradeshe prikaznata se netocni....pa zatoa samo SUPER prikazna!!@!!!!!! a knigava mnogu ja sakam poshto ja dobiv od draga licnost za proshlata Nova Godina ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
lektor ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zatoa sto veke imame otvoreno forum za odredeni individualci( pisateli) neizbezno e iako so zadocnuvanje da ne prodiskutirame za covekot koj ja odbeleza ovaa godina i koj od redot na pisatelite najmnogu ja vozbudi celokupnata javnost vo poslednata devenija Dan Brown |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |