|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Автор | |
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби не ти е инсталиран програмот за враќање на фабричко подесување кога си го купил компјутерот, можеби ти е форматиран компјутерот, или пак не ти чини цдеромот.
Однеси го во сервис очигледно се уште не знаеш да го средиш сам. |
|
andonstoj
Нов член Регистриран: 17.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam problemi so mojot kmpjuter so koj su zadovolen posto ne sum nekoj koj se razbira pa taka za da go resam prblemot mi poracava deka treba da go preinstaliram odnosno da go vratam na fabrickoto nivo.Ja zemav knigata koja dojde so kompjuterot i go izbrisav celiot.Koga sakav da gi instaliram povtorno cdata na ftoroto cede mi velivaka na ekranot:Failot C:\386 \WINTRUST.DL_ NE MOZE POVTORNO DA SE SOZDADE.Mnogu bi mu bil zablagodaren na toj sto ke mi dade sovet i ke mi pomiogne da si go startam kompjuterot povtorno.Jas licno se prasuvam dali e greska vo cdeata ili vo toa kako se narekuva hardiskot koj treba da gi primi site tie informacii?inace tipot na kompjuterot e COMPAQ PRESARIO 6525 SE AMD Atlon xp-2600+(2.13GHz),simnuvav jas sam od internet novi ceda pod tie sifri nejke da gi primi toa se 5 cdea i nejke pa nejke na vtororto cede stopira i krivo mi e zosto.ako nekoj mi pomogne ili saka da mi pomogne mnogu ke mu bidam zablagodaren.na skyp sum pod stojan5812,ili na faceook Stojan Andonovski za kontakt ili prasanja,blagodaram.
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно има проблеми нешто со пазар 3, не е до твојот компјутер, имат некој апдејти праено многу од работите фалат, ги нема, и слично. Претежно новите ги вади океј, проблем прај на претходни шо се. Се надевам ќе го средат сајтот за брзо :). Поздрав, се најубо |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
star post no nema vrska. zosto da spustas programi i ne znam tamu so ti znam jas gluposti koga mozis da si vlezis vo safemod i preku administrator da go trgnis passwordot na tvojot user. |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
letri4e
Нов член Регистриран: 30.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали може некој да ми помогне со ова? пред да го форматирам ги отвараше сликите на пазар3, откако го форматирав вака ми излегва која и да било слика да ја отварам???
Uploaded with ImageShack.us |
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nero Vision не дозволва поќе од 99 слики во слајдшоу под еден наслов. Доколку сакаш да напрајш слајдшоу со повеќе од 99 слики, користи "Proshow Gold" (ја немам користено, прочитав на интернет дека ја заменват за нерото ко ќе треба поќе слики да се клат во слајдшоу), а доколку неќиш да биди слајдшоу, одбери DataCD во Nero Express/Nero Classic и се ќе биди океј.
Поздрав, и кажи шо ќе напрајш. |
|
|
|
morski
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не треба да се направи некое подесување или несто слично
Еве што ми јавува "The maximum number of entries in the audio compilaton is 99! " Изменето од morski - 21.Август.2010 во 13:46 |
|
morski
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да изрежам слики да ги стаам на сд и при внесувањето кога ке дојде до 99 исклуцува и ми јавува дека не мозам повише од 99 слики да стаам а место има
|
|
morski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лугееее дај помагајте
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Образложи поќе околу проблемот, вака малце потешко дека некој ќе можи да ти помогни :) |
|
|
|
morski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Имам проблем со нерото несака да прими поише од 100 слики на сд , знае ли некој како да го опраам |
|
4me
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu , ke probam
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hiren's Boot CD, земи некоја од поновите верзии од торент, изрежи го на ЦД и бутирај го пред да се пушти виндовс-от. Ако незнајш ти, побарај некој компјутерџија, нетреба да има огромни знаења. Внатре во цд-то има алатка за ресетирање на пасвордот.
|
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледни го линков ако е од помош...ми се нема случено мене но најверојатно се може според странава а и ако некој знае поедноставно може ќе пише...
ЛИНК |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |