|
Како да допреш до женското срце? |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeeeee pa prasajte neso polesno ova e epten lesno....so pari mn normalno
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Srce je moe violina, shto je dirash kad neznash da svirash" - taka nekako pee LEPA, neli? |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако имаш сличен проблем, совети нема да ти помогнат, само ќе те дозбунат. Само прифати го ова и ќе тргниш во права насока : Не му вервaј на ниедна твоја или туѓа мисла за шо е правилно а шо е грешно !Измиј си го мозокот на било каков начин и вервај дека ако си роден како машко сексуалната комуникација со жени ти е природна способност поголема од која и да било сила на светот(и твојот памет, изглед, сите атрибути).Вервај во то дека си природно привлечен без разлика на која и да било твоја мисла или верување, и дека ниеден фактор во твојот живот, ниеден неможи да го смени тој факт. Ко ќе ја прифатиш ова едноставна вистина, сите работи се случват природно и без труд(секаков труд, акција, размислување е пречка). Изменето од DragancoLeskoec - 07.Јуни.2011 во 22:48 |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полека бе Лаверче... Ете зошто не знаеш како да допреш до женско срце. Од кого ќе добиеш бе совет ако не од женско? Музафер од Лажани да не сакаш да дојди да ти објасни Па за да допреш до срце тоа се прави преку задоволство ,а не преку орјатосување...
Бато... дужењето со цури и блискоста со нив ќе ти го дај одговорот... едноставно ќе знаеш како со чупе... Ако не се зближиш и немаш слух за нивните тажења и плачења, па нивни перверзни идеи и све што му иди на памет, тогаш никогаш нема да научиш како до женско срце Проверена работа... |
||
LoverBoy2
Нов член Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни Регистриран: 04.Јуни.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temava sho ja otvoriv ne e za kako da usrekis zena tuku za kako da dopres do zenskoto srce pa zatoa ve molam ako znaete pomognete pisete nekoj sovet a ako ne ucete.A zenski ne trebaat na temava oti e za mazi i tie mozat samo da posmatraat :D
|
||
Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни кога ни како ќе ја пронајдеш
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj shto ja zavrtev rabotava na shala ., ., tuku sega ozbilno so iskustvo od 30g brak i toa aj da kazham ne idealen ama tuka nekade.,dechki samo nekolku raboti se potrebni bez mnogu filozofiranje.,
verba ljubov nezhnost i sekogash ubav zbor tolkun teshko a taka lesno ostvarlivi celi |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Подобро да чепкаш во срце, него ли во глава... Кај женските обично во првово има повеќе материјал, од вака што сум видела... Ајде... нека ме прегази сега феминизмот. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo vaka bre, samo vaka, Draganco bravo |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
., tiggy malku gi izme6ala instrumentite., ama aj neise lichat si.,
abe za sreka na i dvajcata ., a idvajcata da bidasrekni ., edinstven uslov shto treba da se ispolni e i <> dvajcata da bidat g l u p i., do taa merka 6to neznaat 6to gi 4eka posle toa golemo da aaaaaaaaaaaaaa |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
DragancoLeskoec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Паметно дете, освен со сакањето(немора да значи). |
||
DragancoLeskoec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како да усреќиш жена(водич за искомплексирани луѓе)
1.Со тоа што си маж 2.Со тоа што си маж 3.Со тоа што си маж Изменето од DragancoLeskoec - 07.Јуни.2011 во 00:25 |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ае... кој гледамм
Абе Тигар, зарем така мислиш ти да чепкаш на некого у срце?? Па нели срцето е незен орган и не личи да го чачкаш со метал:??? |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-со ова.
Мислам, не се труди да ја промениш или било што. А да, подобро да ја сакаш многу, мислам за твое добро и да не пробуваш да ја разбереш. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |