|
На што ве потсетува дождот? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
destilat
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam leten dozdec,go obozavam
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на свежо зготвено кафе , даунбоп џез се свири во позадина...
скромна среќа и леснина... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сон, романтичен.
Инспирација, мирис на пролетна свежо искосена зелена трева, мирис на пролетни цвеќиња...Мирис на стари корици, стари книги, мастило, потрошено... Танц на дожд, бакнежи, шетање со друштвото низ маалските тесни улички, песни, глупави и лесни, безгрижност... Есен, бура, солзи... И така натаму. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам дожд, тогаш улиците се празни и се е мирно, можам на раат да си се прошетам онака, и некако да чувствувам, да не мислам
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам дожд.
Дождот ми е по малку меланхоничен, инспиративен... абе фин си е дождот. Не знам што имате толку против него. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на ништо лепо ...........
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На романтика, тага, спомени и расипана фризура.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....na mokro !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на пра дедо ми
тој многу сакаше дожд |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тееј, никој не го сака...
јас го обожувам, пред се затоа што носи заладување кога е пеколно жешко... ме потсетува на спиење,... го отворам прозорецот, се покривам и спијам.... а надвор врне... ме потсетува и на дождовни чизмички и чадори.... ме потсетува на една песничка од 1во одделение... дождот паѓа троп троп троп... и ме потсетува да бидам благодарна што е дожд,... затоа што можел да биде и снег, и да раскашави се надвор.... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на скапано време ме подсеќа
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |