![]() |
|
Еротски мотиви во народните песни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нормално дека е културно наследство.
![]() Секој човек индивидуално одлучува со кого ќе се плеска, битно да не е под присила.
Исто како и денес нашиве што се плескаат со Албанците, само на никоја не и текнало да смисли песна.
![]() Како и да е, ми се допаѓа од музички аспект. ![]() Изменето од LiDivio - 12.Септември.2010 во 12:48 |
|
![]() |
|
aco_t ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"АЈДЕ ДА МИ ДОЈДЕ АГАТА"
Sto mislite za ovaa pesna? Nekoi ja smetaat za nase "kulturno nasledstvo", ama jas se zgroziv koga ja slusnav... Mislam deka e sram za celiot makedonski folklor, nekoja k**va se plesnala so Turcinot, i si izmislila pesna. I toa vo najteskoto ropstvo na makedonskiot narod... eve moze i da ja slusnete: http://www.youtube.com/watch?v=V9_Vpi8dvfk vo ovaa kategorija spagja i "Ja izlezi stara majko". K**vata ke se grcela, pa i ke se turcela, za Osman-begot...abe begaj... ![]() pozdrav i uzivajte vo naseto nasledstvo ![]() Изменето од aco_t - 14.Септември.2010 во 22:06 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |