|
Ароганција |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bolje da si aroganten nego glup i nesposoben
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Cheeky
Нов член Регистриран: 12.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ова правев муабет. Тој што е арогантен за мене, можеби не е за друг и обратно. Затоа реков дека не може да се постави точна „дефиниција“ затоа што е карактерна особина и сите луѓе различно ја перцепираат А тоа дека како објаснување за збор постои - точно. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imash pravo, arogantnosta ne zavisi od kapacitetot na znaenjeto. Ne postoi nekakva granichna linija od kade zapochnuva arogancijata. Imalo bezbroj primeri na arogantni intelektualci i arogantni intelektualno ogranicheni lugje. Samo znam deka za nitu eden prosvetlen chovek ne se govorelo deka bil aroganten. Spored toa bi zakluchil deka arogancijata ne e uslovena so inteligencijata i znaenjeto, tuku so svesta na chovekot. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno tvrdenje
se prifakja 10 daj index |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа изгледа од многу ароганција, па мораат да најдат „други“ за да ги трпат?
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A NE golemite ne se trpat eden so drug |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и јас тоа викам, арогантните со арогантните, секој со своите |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne moze sekoj da bide aroganten
eeeeeeeeee treba golem minat trud |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зарем арогантните се родиле такви?
не треба така да мислиш, секој заслужува шанса. а и секој во својата средина,нели? некои луѓе и работи не одат заедно Изменето од connected - 12.Мај.2010 во 23:37 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne e poarno nisto da ne znaes poarno druzi se so vistinski arogantni lugje , zad koi delata stojat nego so nesposobni individua Изменето од anakin - 12.Мај.2010 во 23:20 |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понекогаш е поарно ништо да не знаеш, за среќа не познавам многу арогантни луѓе и немам потреба да се замарам за нив
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da bide vistinski aroganten .. mora da ima odredeni intelektualni , umetnicki, filozovski ili fizicki predispozicii inaku kje bide obicen gluperda
vo istorijata ne retko golemi umovi, umetnici , sportisti se arogantni ama nivnite vestini im go dozvoluvaat toa zarem Husein Bolt ne smee da e aroganten prema drugite,, da toa ne e dobro, no nikako ne moze da se ospori toa deka e nad site isto vazese i za nikola tesla vo amerika postoi prava arogancija i lazna arogancija Изменето од anakin - 12.Мај.2010 во 23:12 |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а како се влегува во улога „Арогантен“? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brate moj prijatelski granicata negju samodoverba , samopocita i arogancijata ne e tolku striktna vidliva o odredena |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |