|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislev deka treba ovde samo mileniceto da se napise,a vo "kako vi se vika mileniceto"da se napise samo imeto
(a zosto ne gi spojat kako edna tema?)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa,...riba bila,a?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
riba-Melodi |
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beli staorci
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пирани. |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено риба е најдобро. Ни навечер да ти лае да те буди ни влакна да ти пушта, само вода пие.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imav nekolku papagalcinja, ama site koga ke dojdese prolet, otvoreni prozori i vrati i ke mi pobegnea ( vratata od kafezot im bese postojano otvorena da si letaat koga sakaat niz soba )
Potoa imav edno kuce lesi, posle uste edno kuce , mesavina od lesi i nepoznat tatko... sega nemam nisto, ako nekogas pak resam da imam milenice, toa ke bide srebrena pudla. |
|
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas gi obozavam zivotnite!!!!!cuvam doma kuce a sum cuvala i papagal zajak ribi.Edino macka ne sum cuvala a i nema dacuvam. Mackite mi se nekako strasni,se plasam mnogu od niv
|
|
Maci4ka loves you
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 nedeli? Izvini, a od kade go zema? Ne se odvojuvaat tolku rano inace..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti imas tigrica??? Jas imam nimfa staro 3 nedeli max
Sakam da zemam amazonec sega brzo, ama ke vidam, mozit ke dobijam amazonec za poklon za rodenden |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie familijata doma imame mace isto kako na Natalija
zensko i mnogu si licat! |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja si cuvam ribi veke 5 godini... denes mi crkna karasot ozalosten sum mnogu... |
|
speed
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААААаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Леле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ааааааааааааааа Полудев Е сега ме усреќи ептен 3 викаш а? Да сликаш обавезно Ќе чекам, а наредната недела ќе гледам да идам да ги посетам |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се пофалам денеска Сијамката се породи и роди две здрави прави маченциња...( роди три ама едното умре )
А вчера морското прасенце роди 3 сонциња кои од денес се леле леле бесни и трчаат како муњи по кутијата ( биг кисс ова до тебе мила моја ) ке сликам и пратам слика
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |