|
Што сакате да му направите на шефот што ве нервира |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво сакам да имам шеф...па после ке го смислам.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немам шеф.........туку шефица имам
|
||
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прирачник за навредување
Кога господ ја фрлал интелегенцијата на земја ти си носел чадор. Знам само едно, откога се роди ти го легализираа абортусот. Дали знаеш што им рекол господ на добрите еб**и? Па се разбира дека не знаеш. Сакаш да те прифатам таков како со си или пак да те сакам? Си размислувал да го тужис мозокот поради тоа што не те поддрзува? Како дојде до овде? Зарем некој го остави кафезот отворен? Да имам фаца како тебе ке ги тужам родителите. Никогаш нема да го заборавам моментот кога се сретнавме,но сепак ке се трудам и понатаму. Толку си грд што мозеш да барас оштета од својте родители. Да даде господ детето да ти се роди во киндер јајце и да немаш упатство да го составиш. Ти мора да си производ на прости множители. Изменето од vili2121 - 30.Јануари.2010 во 09:45 |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам. А, и не ќе е лошо да ја запееш онаа од Ефто .........,,Лихнида кајче веслаше,,.....и кажи ако се удаи............немој да забораиш..........мислам Лихнида......... а не Ефто......добар другар ми е и драг колега уште од бившата. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааааа Друже....не така...
Ќе ги прашам јас твоите....што би ти направиле, па ќе ти кажам....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас лично ништо.
Ништо не сум си сторил сам на себе. Е, оние мои соработници и останати можеби си имаат некоја мака, ама тоа е нивни проблем......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха....ако набројам што се би му направил, ќе ме прогласите за психолошки случај....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mojata shefica obozava chaj....daj mi malku od alkalaksot
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi go ispoturala so kafe ..
|
||
piperka
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
или уште подобро: Влегуваш во канцеларија, Добро утро, како сте..абе чија е онаа кола надвор? (и ја опишуваш неговата) па кога ќе те прашаат зошто, Ти: Па помина еден камион ја поткачи и го однесе цел браник или нешто во слична варијанта, само колку да го размрдаш од сабајле, да му напраиш една ментална гимнастика
|
||
подобро е да станеш човек отколку крал
|
||
piperka
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нова идеа: истури ми на столчето лепак, седни и уживај
|
||
подобро е да станеш човек отколку крал
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би ја натерала да се зачлени на форумов...не за друго туку да го прочита ова погоре |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
наравоучение: жените се луди не си играјте со нив |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф како би и’ подметнала алкалакс наместо нејзиниот чај што го пие секое утро,па би ја сокрила тоалетната хартија и би фаќала сеир цел ден потоа
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |