IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Брат или сестра? Или ниедно?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Брат или сестра? Или ниедно?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака Обратен редослед
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 01:34
Имам помала сестра, три години, многу е добра, на мравка не гази, многу учи, се што е позитивно. Само многу ме гњави со тоа учењето, дај види ми ова за факс, дај види ми она. Дај малце олабави, еве сега и вода сакала да и носам, ццц... Хаха, најсупер е, не знам што би правел без неа, секогаш е тука за мене
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 23:43
Originally posted by deranger deranger напиша:

i jas nemam ni brat ni sestra......a i ne ni sakam da imam ѓавол
Штета.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 23:37
Имам сестричка, пишува на форумов иако не често колку што би сакала јас, повеќе на мој наговор. голема%20насмевкаА мамица (која исто така е член на форумовтрепкањено ретко пишува) не чита и вика: “Боже што прородив ова....“голема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:40
i jas nemam ni brat ni sestra......a i ne ni sakam da imam ѓавол
Simnat od visokite planini
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 21:21
Ја ја викам сеСра.....
она Даичке мене...кога и треба нешто
Инаку супер сме во комбинација
малку е поулава од мене
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 19:24
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Жими се даизненадувањеголема%20насмевка
би требало да се работи за коинциденцијаголема%20насмевка
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:33
Жими се даизненадувањеголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:07
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

фала.... 4то е по новава програмаголема%20насмевка

изненадувањеИТ КЕНТ БИИИИ!изненадување

изненадување
.....трепкање....зар и ова се поклопува?збунетост
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 17:48
аплауз  bounty
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 17:46
Јас имам две сестри, една постара четири години и уште една помала 15 минути, близнак сум.голема%20насмевка
Порано многу сакав да имам брат, зошто по фамилија од татко ми јас сум единственото машко до прво колено, а татко ми има тројца браќа и една сестра.голема%20насмевка
Постарата сестра е најдоброто суштество што го знам и можам да го замислам, на мравка не гази. Скромна, секогаш присебна, секогаш знае да даде добар, корисен совет и секогаш себе си се става на второ место, на прво е семејството.
Со близначката ич не личиме, ни физички, ниту пак карактерно. Ептен брзо зборува, темпераментна е и избувлива, по цел ден само се расправа со мене (не и треба причина за да се расправа). Инаку, порано беше многу зависна од мене, изгледа затоа што за се и помагав, а таа не сакаше да се потруди ни најмалку нешто сама да направи. Но, како што созреваше, самата свати дека јас нема секогаш да бидам покрај неа, почна да се труди повеќе, на секое поле и успеа во тоа. Патем, таа е единствениот човек што уште од сабајле е желна за кавга, уште нерасонета веќе има забелешка за сите (најчесто за мене). Интересно е дека се расправа само кога мисли дека е за нешто во право (а тоа верувајте е ептен ретко) и откако ќе и ги кажеш сите аргументи и факти дека не е така се повлекува и не сака да слуша понатамошни мислења.голема%20насмевка
Но, таква е каква што е, не можеш некој да промениш доколку самиот не го сака тоа. Можеби е најголемата кавгаџивка, но исто така е и единствената која знае да не насмее кога сме собрани цела фамилија. Иако, многупати до сега го имам кркано дебелиот крај заради неа и ме има ставано во незгодни ситуации, секогаш сум бил и ќе бидам покрај неа.

Никогаш немам зажалено што имам сестри, напротив двете ме прават подеднакво среќен и не би ги сменил за ништо, ги сакам такви какви што се.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 16:18
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

фала.... 4то е по новава програмаголема%20насмевка

изненадувањеИТ КЕНТ БИИИИ!изненадување

изненадување
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 13:17
тага..исто како, чнм.....тага...

ама затоа пак , јас ќе  си имам три четири дечиња ...!!!  среќа
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 13:06
blaze si vi jas nemam ni brat ni sestra.....
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 10:54
имам сестра...додека растевме станот ни беше претворен во бојно поле,посебно кога требаше да се излегува а таа ги облечи алиштата кои сум ги спремила за во град...
ама сега многу ми фаааали....љубов
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.