|
ЈАХТИ(НАДВОРЕШНОСТ И ВНАТРЕШНОСТ) |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повторно еден од феномените на Wally, закон е фирмата, ама сепак сеуште ми е омилена Wallypower 118
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледнете ја најлуксузната супер јахта..........Луксузната супер јахта WHY (Wally Hermes Yachts) ја редефинира уметноста на животот на море.Луксузот е таков како да се наоѓате на свој приватен остров, а уживањето во пловењето доаѓа како бонус. Wally Hermes јахтата е резултат на заедничкиот потфат меѓу Hermes, францускиот бренд кој е синоним за луксуз и произведувачот на јахти Wally со седиште во Монако. Да се дизајнира брод со еден нов концепт не е баш утопија, но овој брод нуди пространост, трајност и сета сила на технологијата вградена во себе, и како таков го претставува најлуксузното од луксузното. Имено Хермес беше вклучен во секој чекор од производниот процес, од почетниот концепт до реализацијата – внатрешноста и надворешноста и секој дел од јахтата е внимателно дизајниран. На пример, целиот ентерериер е обложен со водоотпорна кожа од бизон. Јахтата ја движи погон на дизел електричен мотор, а централниот компјутер се грижи за различните извори на напојување. На пример на јахтата има 900 квадратни метри површина на соларни панели кои генерираат доволно енергија за задоволување на сите потреби на бродот. Јахтата е долга 58, а широка 38 метри. Цената засега не е позната. Изменето од bijonse1 - 28.Ноември.2009 во 21:05 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 25.Ноември.2009 во 16:50 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако иде со типката ок
|
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве глеј шо е убаво
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo koga se otvoreni tie jahti ,doznavash deka vsushnost se jahti,onaka na prv pogled mi lichat na nekoe voeno ,plovno telo..... No rekovme za vkusovi nema da raspravame,znaete deka nie zenskite pagjame na ubav dizajn,ubav enterier itn.... I shto mi se nafrlivte i dvajcata,ionaka nema da se vozam na vashiot ''voen brod'' Изменето од renatax - 24.Ноември.2009 во 21:40 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wally јахтите имаат да речеме скромен луксуз, јас сум скромен, се што ми треба е едно сепаренце, палуба, купатило и кујна
другиве јахти располагаат со доста непотребен простор од кој половина нема никогаш да го употребиш и како што кажа маршалот, златни чешми, кожни шанкови и т.н. овие ѕахти пак, имаат многу елегантен стил, онака, софистициран, а под хаубата кријат млазен мотор, а инаку палубата на Wally power 118 ми е многу романтична кога е отворена |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa, toa ..bre ..i ti kazuvam..."nashava" ima mozebi i pogolem luxuz,..samo shto e skrien dodeka ne stigne na mestoto za uzivanje,..se sfakjash bukvalno.
. .brzinata ne i e da se trka naokolu ...tuku za da bide pomobilen ...na primer...koga nenadejno ke te zafati nekoj ...uragan...aj da te vidam ti so tvojata pepelashka kaj ke begash ako si daleku na ...puchinata?..,...shto pojak motor imash ,..posiguren se chuvstvuvash ...vo bilo koja situacija...zarem i cenata od 24 000 000 $ nishto ne ti kazuva? a , ako za tebe luxuz pretstavuvaat samo zlatni slavini i sholja vo wc...i kozni shankovi ...i sl "sitnici"...mozebi i e bolje da si kupish takva nekoja kakva shto vikash. Изменето од brza - 23.Ноември.2009 во 22:22 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brza ,jas nesakam jahta za trki....
Jahtata e luksuz bre ,sluzi za uzivanje....da ne gi pomesha ti rabotite? Изменето од renatax - 24.Ноември.2009 во 21:31 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ovie tvoite se "razbacani" na prv pogled! ...ovoj "bojniov brod"...svojata ubavina ja pokazuva tek koga ke se "nasuka" vo nekoe pristanishte.
a i tvoite ne mozat ni da mu se priblizat...ako vekje zemat da se ...trkaat! |
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рената, јахтиве се за едно богато журче супер се
но јас сеуште си останувам верен фан на Wally јахтите Wallypower 70 Vaka kje napravime ZABEGAN.....ti kje kupish od taa lazno voena jahta,jas kako onaa od posledniot moj post ,pa kje napravime sporedba chija e podobra |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рената, јахтиве се за едно богато журче супер се
но јас сеуште си останувам верен фан на Wally јахтите Wallypower 70 Изменето од zabegan - 22.Ноември.2009 во 23:37 |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............
Posle ova izlishno e da postiram na ovaa tema! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |