|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика | страница <1 23456 63> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕУ ќе им помага на Македонија и Србија околу мигрантите - Ние и понатаму ќе им „помагаме„ на земјите како Бев во потенцираше Хан. пс ДОСТА со „помошта„ за „вашата-нашата„ земја. Доста ни „помагавте„. Накрај (изгледа) ќе ни ги напикаат ...МУДРА ПОЛИТИКА (нажалост) не престанува да фунционира кај нас?. |
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://revolucionermk.com/sluzhbenik-od-opshtina-gazi-baba-prvo-magistriral-a-potoa-diplomiral/
Криминалец до криминалец ,а сите на државна плата.... |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oва не се трпи...Oпозиционерите го реализираа сонот на Херберт Џорџ Велс и конечно меѓу нас имаме не-видливи луѓе.Дека Македонија е плодна почва за кршење застарени научни догми покажува и најновиот успешен експеримент на алхемичарката Мијатовиќ. Таа конечно успеа од една обична златножолта дуња што мирно си дреме на креденец да направи новинарство. Не гледајте ме така бело, вие научни скептици, дуњата што требаше да биде слатко стана вистинско вкусно професионално новинарство. Од тетовскиот портал-универзитет за алхемија „Марти Мистерија“, преку познатиот алхемиски институт за новинарство „Плус инфо“, ни пристигна дуња-информацијата за новата анкета на ИРИ од која дознавме дека предноста на ВМРО ДПМНЕ пред СДСМ речиси исчезнала. Но, како и сите алхемичари, така и нашиве мистици ни дадоа само половична информација, па затоа не беше објавен и фактот дека според истата анкета, деведесет и девет проценти од граѓаните на Македонија сакаат прекин на преговорите за името, а дури осумдесет и девет проценти не сакаат влез во ЕУ и во НАТО. Ако не ми верувате, прашајте ги. Бидејќи никогаш во животот не лажеле, веднаш ќе ви признаат дека дале половична информација за анкетата на ИРИ, не за нешто да скријат, туку за да ни ги вклучат мозоците, па сами да откриваме. Освен научната фантастика и алхемијата, летово кај нас цветаше и геополитичката метафизика. Изменето од novace - 06.Септември.2015 во 15:00 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Старото комунистичко (непишано) „правило ВЕРУВАЈ , но и ПРО ВЕРУВАЈ (насекаде и секојпат) и овојпат „дојде„ до израз....не знам што се некои овде ...сеуште си се прават на „тошо„!?
И во оваа пригода ете (видовте како) дојде навиката , практикувана на овие простори ...со децении наназад. пс Само како подсетување на почитуваното (помладо) читателство: Кога купувавте „домашно„ возило на пример...во некој си „салон„.....се случувале да „пронајдете„ дека (му) недостасува нешто...или е не е вграден....брисачи или прозор како пример...или дел од ентериерот внатрешен?! Кога „добивавте стан например...честопати и без некои битни елементи за нормално живеење ... Ете...тоа беа „убавињето за кои некои ни „звоцаат„ сеуште овде ...неутешни оти им „умре-ло„ магарето...мислев системот де...на непрекинато и без Избори „владеење„.. Поинаку викано и ....комунистичка диктатура |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Англија тестираат патишта што полнат електрични автомобили. Кај нас премиерот проверува дали дихтаат прозорите. Бог да чува. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
метаморфорзно ми е
|
|
old d4b3
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внукот министер, дедото и бабата изградиле вила на државно земјиште во Националниот парк Маврово!Доказ објави со фотографии дека Миле Јанакиевски во 2009 година кога беше министер за транспорт изградил куќа на државно земјиште во Националниот парк Маврово – подрачје на кое е забрането градба на објекти. http://libertas.mk/внукот-министер-дедото-и-бабата-изгра/ Крушата под круша паѓа- вели изреката.миле е наследник на познато комуинстичко семејство по потекло од поречието,ама се населиле во Прилеп,па да види кои криминални работи ги правеле неговите...но се разбира со закон ги озакониле,така се работи и сега со оваа власт,на-водно легитимно избрани,но со НЕлеигтимни постапки. Изменето од Gorazd777 - 12.Август.2015 во 11:38 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваууууууу.две години барам работа у печатница али тапа...
Колега абе има ли нешто ко за мене у ова Вашата за етикети |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |