|
Слаткаристика Будалоо |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неговата цел беше славата, пееше во ЕО, имаше јаки хитови што ги слушам ден денес, underground стил, урбан дечко, ја пееше вистината, после шо му стана со Тони Зен првин снимаше песна заедно со ЕО и на крај виде дека во комерцијала има профит и слава и жени и отиде на најглупавиот рап стил, сега каде е, на ТВ...
Еве што е вистински рап, од 2000 како real rap..Underground творштво... http://www.youtube.com/watch?v=3VvvkeYv6RI&feature=PlayList&p=C0DC0B9D16A4B030&index=3 Ваков некогаш бил рапот, а на почетокот пишува добра поука за денешните комерцијалки. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малкууууу повеќе култура...не е само песната...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти се допаѓаат и вулгарностите што ги има после секој полунормален збор? |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so da kazam jas za nego, haaaaaaaaaaaa, mene licno mi se dopaga, so ima veza dali dtka, dali ova, dali ona, (dali e narkoman)ej lugeeeeeee, deckoto e dobar stvarno go biduva, sekoj ima svoj ukus, a mene licno mi se dopaga slatkar, respekt
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јака музика прави овај наркоманот ама не знам зш се толку затрескани тинејџерките во некој несалам
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушнав дек со негојте песни ги "мачеле" затворениците
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е тоа момчето што ја пее Шопинг...........гледав едно негово интервју на локална телевизија, со цигарата у рука.............абе култура невидена............
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj soklasnichki se zatreskano vljubeni vo Slatkarov... Za mene e nikoj i nishto, porano beshe koga peeshe vo EO - HC underground rap, sega otkako se iskomercijalizira propadna, nikoe mashko ne go slusha, samo zheni, a sho zheni? Za dzabe, kade i da e kje mu pomine modata.
Terajte si go filmo batalite Slatkar... |
|
Ecy0
Група Регистриран: 03.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За човеков навелико се збори! Кое е вашето мислење за него?
Глеам другаркиве мои,го обожаваат,ја тоа лично не го разбирам,мислам ОК е да имаш тин занес али што е претерано е претерано... Ги третира жените како сексуални објекти,а девојчиња сеуште се палат на него...Можеби има талент за пишување на песни,но сето тоа му е во заден план,поради неговото нападно,вулгарно и крајно непристојно однесување. |
|
• Come as you are, as you were
As I want you to be As a trend, as a friend, as an old enemy Take your time, hurry up The choice is yours, don't be late. Come As You |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |