|
Кој жанр на музика го МРАЗИТЕ??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а каков е тој лесен метал
ај пушти од ју туб да слушниме |
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а лесен метал и свинг?
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam tezok metal,kantri,i dzez
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа како колење ми е смешно мене и кога ги тресат тимбите како ненормални а јас еднаш да ја застресам 2 недели ќе ме боли глата аха значи не си ти металка мислам метаљка а дали си рокерка туку за да не не бришат да си кажам дека мразам кантри |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе и ја мрзу метаљ, само зависи каков.
Мрзам: -дет -блек (ова не го варам) -индустријал -металкор (звучи ко колење свиња, прав срам за металот) -њу метал (освен систем, јас незнам дали е воопшто метал ова?) Исто ич нејќам гоа глупости, не ја сваќам поентата изгледа. И уживај, не сум јас метаЉка, па да се бунам и нервирам толку. Ти незнаеш што пропушташ. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро ти со гитари слушаш така? а кога сме кај техното еднаш бени нон стоп изјави ако слушаш техно ќе оќељавиш па сеуште не сум ќелав туку напротив иако имам кажано ама еве пак ќе кажам колку да не сум ОФФ мразам метал (тиги не се нервирај само) и турбофолк ииииии ај доста е засега |
|
|
|
S.Kocev
Нов член Регистриран: 27.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преку глава ми е од турбофолк музика и од овие турбофолкериве, ми се иде востание да кренам!!
Изменето од S.Kocev - 27.Август.2010 во 01:04 |
|
Kirk Hammett RULES!!!
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Народно, алергична сум на такви песни...
Турбофолкот, слика има, тон нема. |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Техно.. никако не ми влегува во глава
Изменето од Командантица - 25.Август.2010 во 01:25 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
турбо фолк и техно(исклучок се некои песни!)
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни една музика не мразам но посебно не ми се допаѓа индустриски рок и hard core punk.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денс мјузик...
http://www.youtube.com/watch?v=tvrz36gyjJE Teach me mother f u c k me - Uči me majko karaj me |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сант, знам колку сум досадна и колку тупам и колку сум гњавеж... Ама баш сакам да знам, што не ти се свиѓа во металот? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
метал
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |