![]() |
|
Големиот Брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
благица????????
|
|
![]() |
|
Perfekt BoI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
ПА добро мозам да казам дека и АРсо ми бесе своедивен фаворид ама колку со сакаф да победи БЛАГИЦА не сакав нико друк, оти она како им ги спустасте не смееа да и писнат!!!
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
мислам дека заслужено победи
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
заврши?? ухх... конечно
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Победник од оваа сезона на Г.Б. е Владимир Арсич-Арса
![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Карло ја запроси Вики..........
![]() „Големиот брат“, конечно се смилостиви врз љубовта на Карло и Вики, па реши да му исполни една желба од трите желби на црногорскиот фризер. - Ќе се омажиш ли за мене, рече Карло. Ралева, видно изненадена, возбудена, сепак успешно го избегна одговорот, велејќи дека го сака. - Мислам дека тоа беше шега. Никогаш нема да дозволам навистина да ме запроси на таков начин, во куќата на „Големиот брат“. Ова само може да му помогне да ја земе наградата, рече низ смеа Вики. Младата Македонка не крие дека сака да биде млада мајка, но сепак смета дека пред да го кажа судбоносното „ДА“, Карло прво треба да излезе од реалното шоу за да видат како ќе функционираат надвор во реалниот живот. |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Radijator ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Ova e eksperiment so zivi luge, nisto poveke. Tamu se sobrani nepismeni licnosti na koi sto ne im se raboti i se zelni za EASY WAY MONEY.A zalnoto e sto ,kako sto rece Vasko Eftov vo emisijata, uste ponepismeni gi konzumiraat i go sirat virusot.
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
ma4kica mene ne me interesiraat takvi shoua inaku za losh recnik sekoj go ima od mlad do star
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
misteriozna велики брат го гледаат децата заедно со родителите...ретко има некое дете што не го интересира тоа...домашното воспитување е секогаш на прво место и тоа не го оспорувам,ама не е секогаш пресудно..нашите деца се трујат со вулгарности и со програма што е се само детска програма НЕ...во таков ударен термин и плус сите делови што ги даваат на ексклузив мислам дека единствениот виновник за некое дете да го рече тоа што погоре го нашишав се медиумите ( а во случајов затоа што на ниедна ТВ нема толку вулгарности - го посочив големиот брат на А1)
децата најбрзо го копираат тоа што е негативно за жал.. |
|
![]() |
|
misteriozna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
ma4kica nemora da znaci deka decata ja imitirale Jovana i nemora da znaci deka tie deca gledaat golemiot brat. Ne, toa ti e domasno vospituvanje. I okolinata.
A stvarno ovie vo golemiot brat se masini za pcuenje breej |
|
![]() |
|
мене пак никој не ме нервира како личност,ама толку многу ме нервира речникот на јована што ми иде да и отидам таму и да ја треснам од земја
![]() сабајле одам по улица и две деца (7-8 год) одеа пред мене и го слушам едното на другото му вика: ма јади гомна....алооо 7 годишни деца почнаа да ги имитираат лошите особини ( и лошиот речник) на јована ![]() |
|
![]() |
|
misteriozna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
mnogu me nervira dragica
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bljak
![]() |
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
За жал ова реално шоу не е само фикција, туку секојдневие кое се случува во Македонија и пошироко..единствена разлика е што во реалниот живот нема кој да не снима и да ни го емитува прљавиот веш на ТВ.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |