|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За правење непар повеќе од женските зависи,според мене машко побрзо се определува за неверство.
Или не?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno velis , i dvajcata da se u nepar , ustvari i u par da se , ke napravime da bidat u nepar , barem toa ne e problem
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма све е битно за почеток на некоја врска,мислам дека првичниот впечаток општо земено е најважен,а и нормално двајцата да се сингл,но не мора да значи дека сингл е неајважната работа.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako izgleda sredeno , sharmantno , zavodlivo , ako odi ispraveno i posebno ako ima neodoliva nasmevka ----------e togas definitivno pagjam u nesvest
|
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realno kazano ... inaku , ako e nekoja od 180 cm so 50 kgr , togas ne e zena tuku metla
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А овој другаров твој од 90кг некое маженце е или голем чоек е? Зашто мушко од 190цм со 90кг таман ќе му дојде али ако е некој пингвин од 160 онда е во невоља |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa biten e.........no ne mora da znaci deka privlecnosta i izgledot mora da bide presudno.......eve ke vi kazam primer
imam prijatel 90kg a saka zenski slabi epten slabi najvise 50 kg............drug ,za nego privlecna zenska e taa sto imala razmak megju nozete koga ke gi spoela mnogu obozaval pri spoeni noze da se gledalo od drugata strana...i obratno imam drugarki sto obozavaat masko so izrazit dolg nos i grubi crti na liceto..........ima nekoi so obozavaat maski so mali race (najverovatno nivnite gradi od sto im se mali da dojdat do izraz).......znaci ima razlicni vkusovi so ne mora da znaci deka ubavo izgledaat fizicki........vazno da se najde na sprotivniot pol toa sto nie go obozavame....za nekoja moze ke bide ubavo masko so ubavi oci .........a za mene ete moze da ima kakvi saka oci ama gaze mora da ima ubavo!!! Taka nekako |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум љубител на огромни цицки
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj priznava , pola mu se prostuva
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i nie zenite se palime na ubav maz,ama zadolzitelno visok IQ za ponatamoshen razvoj na neshto podlaboko.
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE NAvistona mnogu e biten fizickiot izgled.
Nie Maskite se palime kako mladi majmuni pred parene HAHAHA |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па битен е за првичен контакт,само да не испадне ситуација-ШТОМ МИ ПРОЗБОРИ,ОДМА СТАНАВ ИМПОТЕНТЕН
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se koristi vnatresnosta ..... ambalazta e za ednokratna upotreba |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |