|
Што е тоа Женственост? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас одма ке одговора:
штиклата придава на нозете неповторна елегантност и финес . Jас според случаjот носам штикли и сукнjа / таа треба да има строго определена должина/, но обично се носам спортски. Знам од сигурни источници дека и во двата случаjа сум неодолива. Изменето од pagane - 03.Септември.2009 во 11:40 |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја па не разбирам како може да не се бира и да не се размисли пред да се напише нешто???
Бива ли од старт да се упропастува речиси секоја новоотворена тема?
Што не е јасно тука?
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas nishto ne razbrav.....sakash da kazesh mashkite imaat problem zaradi zenstvenosta koja ja poseduva ponezniot pol i ima hristijansko reshenie sprotivniot pol da dobie na zenstvenost? Popravi me ako gresham,ama ova nekako nastrano mi deluva na mene! |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој дабиде рамноправен со жените? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no postoi hristijansko resenie za toj maski problem.a toa e kazuvajneto na pofalnata pesna na presveta bogorodica i taka nejzinata blagodat ke se vseli vo vasata dusa i ke bidete ramnopravni so zenite.
|
|||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenstvenosta e blisku povrzana so blagodatta smirenieto i opustajneto.pa taka tie raboti ako se akcentiraat preku garderoba taa ke izgleda uste pozenstveno no ottuka proizleguva eden problem psiholoski koj se pojavuva kaj mazestvenite licnosti koga se vo nivna blizina nivnata maskost se rastopuva a toa sozdava eden vid odbivnost-zatoa porano zenite zadolzitelno trebalo da se pokrivaat.pa taka zenstvenite zeni si zemaat zenstveni mazi-homo a drugite zeni -normalni moze da imaat zadovolstvo so vistinski maz.
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenstvena e dokolku ne e 'maskulin' vo smisol na fizikata
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме интересира вашето мислење ,што е Женственост
Дали жената е женствена само кога носи сукња и штикли или
Би ве замолила да се воздржите од постирање слики.
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |