|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нее јас сум од кејблтел... ама, знаеш како викаат.... сејм шит, дифрент нејм!
сега бев да прашам, тетката ми вика дека ми бил надминат лимитот, ама сигурна сум дека лимитот не ми е надминат од 3ти септември... ама ќе почекам да помине месецов... па да не можат да се вадат со таа финта... мореееее, нашле па зашле е работава... наместо да се буткаат со подобри услуги и цени,... они... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мамето ваше телешит кабелско
ова ни во пакистан го нема во два сато сабајле цццццц а до пред некој месец имаше и денски максимална брзина ама по некој саат а сега дење нема шанси и исто така до пред некој месец навечер беше ТОП т.е после 1 по полноќ а сега треба да чекам 4-5 сатот сабајле е за инает не чекам |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисера на телекабел да не си?
и шо ако му се јавиш????? ќе ти речат имаш вирус или се работи на проблемот или нема воопшто да ти кренат слушалка ама тоа е кога имаат неколку пати повеќе корисници отколку шо крепи една линија (лаком гас шо појќе луѓе да истрижат) и ју туб е невозможно да гледа чоек денски а торенти со 5 килобајти (добро сега малку кренаа од вчера со 20 кб вадам преку ден) ама после 4 сабајле кога сите спијат ЛЕТА НЕТОТ со 700 кб торенти се вадат) инаку за сурфање и денски е ОК ама да спушташ нешто ЈОК dial up брзина еве како е кај мене сега абе златен оптички само некако скап е а и го има само во СК (во 2-3 улици) а во другите градови кога?????????? после 22.12.2012 |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќници сте вие бе... минди, 23...УАУ.... :)))))
мене веќе еден месец брзината ми е 0.17 до 0.23. максимум.... се разбира, треба барем 3.00 да имам.... ех... ќе почекам до крајот на месецот да видам дали е поради fair usage policy, ама ако продолжи со овоа темпо.... ќе добијат еден многу лут муштерија на телефон |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako koga,..varira ...
..a optichki bil..kobajagi |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ова време е ваков а денски никаков е добро има некој период и денски ама некој саат само барем немам договор па кога сакам ќе ги шутнам (телекабелци) според нивната реклама кабел си е кабел требаше да биди теле си е теле |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa,...shto sakash povekje?....gledam deka "dijastolichniot" ti e ,...konstanten !
Изменето од brza - 04.Јуни.2010 во 00:32 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |