![]() |
|
Коце Трајановски-градоначалник каков посакувавме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne da ne E dobar. Dobar E. samoooooooooooooooo..........nema koj da go uuu..................vidi neogovoto konto. Chovekot sam kje se utepa.................... ........................od rabotaaaaaaaaaaaaa..............trchajki od zdelka do zdelka............. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
........kojznae dali mermerot ( a i bronzata)e ''jestiv''...ama , eden den ke proba narodot ...i ke doznae....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
За жал кај нас секоја иницијатива мора да биде засенета со доза лош вкус. Обидите на Коце Трајановски за малку проевропска доза и манифестации се наоѓа некој да ги засени. Како бре не им е страм госпоиве -опнале шешири а крадат, грабаат храна
![]() Турканици за храната на „Појадок на мост“Младите може да ги научат старите на добро однесување, затоа што белата ноќ беше на повисоко ниво од појадокот на камениот мост. Браво за младите![]() |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
ДамеМак,
Со мојот претходен пост малку ги нервирам комуњарите, да се плашат и за после 10 години што ќе биде со нивните пулени. Инаку се сложувам со тебе 100 %, админите на општественото живеење треба да работат 24/7 за добробит на народот. За тоа се избрани, за тоа зимаат плата и имаат разни привилегии. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Зекси,
Слично мислиме ама во една суштинска работа се разликуваме. Јас напишав „ако продолжи вака“, а ти викаш „уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи“. Нема зошто политичарите да ги стимулираме да очекуваат да ги гласаме после 1-2 години за „се она што направиле до сега“. Кога Коце би се опуштил, и во следните 1-2 години ништо не би работел, СИГУРЕН сум дека ќе загуби. Се сменија времињата. Гласачите сега бараат да бидеш слуга на народот во текот на целиот мадат. Мислам дека Коце и целата постава на ВМРО се паметни и нема да ја направат грешката да се опуштат и ништо да не работат. Тие работат турбо во текот на целиот мандат. Затоа пак ќе ги гласам. |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
ДамеМак, не е шлепер бе, ФАП е. Коце нема што да се секира на наредни избори, уште еден мандат му е сигурен во Скопје за се она што до сега направи и како го водеше градот. Во понатамошниот период до избори што ќе направи ќе му бидат поени за мандатот 2017-2021. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Ако продолжи со ова темпо на работа, на следните локални избори што треба да се одржат некаде во пролетта 2013 (т.е. за година и пол), Коце Трајановски ќе победи било кој противкандидат предложен од продуванава опозиција.
Не само што ќе победи, туку неговата победа ќе биде убедлива како „шлепер кога гази жаба“ ![]() |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...Majkl Blumberg,...gradonachalnikot na njujork,...na rabota odel so metro-to,...a, ovoj shapshalov i ligush od ''gradonachalnik'', sakal so limuzina od 100 000 da odel na rabota ,...za da smisluva trista drugi gluposti,....
...koj li sakal vakov glupcho,...se prashuvam!! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
reuma ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
И кога се депилираше кај мене у салонот му оставив М (од влакната) на грбот, ама не се гледа на оваа фотка, жалам, ама убаво му стоеше.....М -голема буква, оти е патриот сиротиот, за М се си даде, ама нејке да го избричам ко иде кај нас.......
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ова прашање го поставив пред 2 години. И очигледно добив многу одговори. ![]() Кога прочитав дека за добитник на наградата „Човек посветен на Македонија“, која Капитал Медиа Груп годинава за првпат ја воведува, е избран градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски убаво ми дојде на душичката. Честитки за градоначалникот ентузијаст ![]() Капитал: Трајановски, човек посветен на Македонија |
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
К. Трајановиќ...да...да.....најпосакуван...у маало.....на Светско (Атлетика) за во Кореја се спрема.......абе ебати кметот ебати...тешко на тој град со ваков тркач на кратки патеки......
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
a srekniot narod eve, dozna ( barem se prasuval) i kade toa mu se isoncal voljeniot mu plemiel:
Каде се исонча Груевски? |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
јас сум збунет малку
треба ли воопшто да ме били дали и каде трчал градоначалникот? бидејќи мене не ме заболе искрено... но се разбира, ме боли тоа што ги знам точно сите недостатоци на градов на памет и што се не има за средување и што него не гозаболе за тоа ![]() поздрав Коце, те чекаме да ни се вратиш од Грција со некој нова шик идеја за коцки и плажи ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Го болит ташако коцета,како и многуте,грко,бугаро и србско - МАНСКИ путиња в,в ДПМНЕ,за националност,ако имаа тија тронда респект,нешто и че беше од оваа ВУКОЈЕБИНА,е арно ама,тоа покажува како било низ историјата и кои биле в,в тази партија.
![]() |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |