|
Оргазам на женска,дали е предизвик? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa kako
|
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
оф леле...ова ти се вика тактизирање
ова беше за Блу.... Изменето од Andjelina - 25.Мај.2009 во 22:42 |
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Тоа како утеха да ти дадем ми звучи. абе доживуват оргазам. ретко, кога има силни емоции и чувства можат и повеке од еден пат. дури повеке од два пати, па три, па четири, па пет... . глуменето оргазам е за наивните или неискусните. или неспособните. |
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ok.....druze svrti dva kruga okolu zgrada...pa doj da ti kazam deka samo vie ste krivi koa zenskoto nema da svrsi
|
||||||
|
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
леле Блу...абе дај малце одоколу...ти па ...тактизирај малку...ќе ги разочараш момциве...тие се сигурни дека жената има некоја фалинка,не ќе да е до нив
|
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
x pricina samo moze da e-tipot ne znae da napraj zenskata da svrsi.
|
||||||
|
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Х причини...ха...само уште да откриеме кои се тие и се ќе биде во ред
Нептун симињам капа за констатацијата |
||||||
|
||||||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Jas mislam deka poveke zenski go odglumuvaat svojot orgazam,zaradi x pricini,bidi sigurna,neznam zatebe,ama tvrdam za mnog |
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
I neka ne se vadat na ona:
"abe batali ja, frigidna e!" ... Ne postojat frigidni zeni. Postojat nesposobni mazi. P.S. Neka mi prostat onie sto ke se prepoznaat. |
||||||
DeepBlue
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Тема: ORGAZAM na zenska dali e predizvik?
Normalno deka e predizvik. Tuka nekade ime edna tema - "seks zaradi seks ili zaradi orgazam", na koja voopsto tamu ne sakam da komentiram, od pricina sto definitivno e postavena da se ispovedaat "zenski", odnosno nekoj saka da lovi u mutno. Znaci, ako ne ni e biten orgazmot na devojkata ili zenata koja ni e partnerka, togas se se sveduva na ona - seks zaradi seks. Znaci nie da si svrsime, a parnerkata koj ja vrti. Odnosno, ne ni e gajle za osobata so koja imeme seks. Sekako, tuka postojat i onie maski, koi i pokraj zelbata da ja zadovolat partnerkata, dali poneseni od momentot, od vozbudata, od pomislata na cinot koj go vrsat, neiskustvoto... ednostavno si svrsuvaat za 5-10 min, bez da ja zadovolat devojkata... Zal mi e za tie momci... |
||||||
DeepBlue
|
||||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
uffffffffff bijonce, se ispopaliv- sekjavanja mi se vratija...od najdobriot kunilingus ljubovnik sto sum go imala
daj sega vakov tekst i za felacio...da vidime kolku sme dobri vo toj department inaku, dali e predizvik...pa da receme vaka: ne bi bila srekjna so nekoj komu ne mu e |
||||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
hmmmmmm... Ne , ne Lithium ne e do trudenjeto problemov kaj zabija ......... hmmmm pa DAAAAAAAA !!! kaj zambija e problemot vo neznaenjeto.......... zambija mora da naucis ......kade kako da deluuvas ........... najverovatno pravis kardinalni greski..... aj malku citaj ovde.............zambija mislam deka ke razberes nemam vreme da prevedam.... vie drugite ne citajte .............oti vie sve znaete Ženski orgazam
.......ako i ova ne ti pomogne ne znam sto da ti recam ...... Изменето од bijonse1 - 23.Мај.2009 во 17:51 |
||||||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |