![]() |
|
БИРАЈ, комотно, или убаво??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dve vo edno... Se naogja i toa..
![]() Изменето од Omar - 16.Мај.2009 во 07:53 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Анастеа другарка ми - умната ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
тетка ми, мојот животен духовен водич,
вака ми одговори на оваа дилема ,, тетиче, убавите да си ги купиш! Тогаш кога првпат ќе се одлучиш за ,,комотните,, знак е дека почнуваш да старееш,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
трпи моме за гиздус,трпам и јас
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
секогаш спојувам две во едно
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
jas si biram komfort bred se....posle ako e ubo, ubo e....ama pak i ic na ne mi se dopaga nema sansi da kupam takvo nesto
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кејт, па нормално дека си во право, ама и продавачката не е во криво
![]() А ти, за да не се мислиш многу, купи си ги тие убавите и прошетај го либето со нив 2-3 круга низ чаршија, пешки ![]() ![]() Е после, ќе му постенкаш малку дома од жуљеви, ќе се полигавиш како не можеш да одиш ни на работа од тешки болки ![]() ![]() И ќе си имаш два пара: убавите на нозе, комотните во ташна или под седиште, за недај боже крвави ситуации ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
pa kejt_d_grejt koga ke si napravis ............
nanaaaaaaa ![]() ke vidis koja bila vo pravo......... ![]() ama ako ti stoi top.... i pogledite na maskite ke ostanat zakovani na tvoite noze..... ke vidis koja bila vo pravo.......... ![]() ![]() ![]() psssstt ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 15.Мај.2009 во 22:17 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bas taka
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Najubavo dvata para da si gi zemes pa da si gi menuvas,ednite za sedenje drugite za stoenje
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Jas iskreno iam edni crveni cizmi koi navistina gi obozavam bas zasto retko e da se najde crvena cizma so crvena stikla. se so crna stikla se. a tolku mi se nezgodni sto duri i da sedam cela nok abe posle toa ke me skinat noze. dodeka pak imam edni drugi sto se sigurno 2-3 cm povisoki a se polesni za nosenje.
Sepak bi ti rekla ako previse ti se svigaat zemi gi...barem ke gi nosis koa ke sedis ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ni ednata ni drugata
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
уф.... на маки големи сум
Ми се бендисаа едни сандали, ама ич не ми беа згодни, едвај се прошетав до огледалото
Продавачката се издроби да ми најде некои посоодветни и ми одбра едни кои навистина без многу удобни, ама хмммм.... не ми без баш по ќеф.
А таа ми вика, па што е поважно, да ти се удобни, или убави?
Јас мртва ладна викам, да ти се убави, нормално
Таа зачудено ме гледа, па како ќе одиш со нив????
Па викаааааам......, со кола ќе се возам
![]() Ај кажете сега мои форумски пријателки, која од нас двете е во право?????
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |