IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изборни резултати, коментари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изборни резултати, коментари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
Автор
Порака Обратен редослед
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:22

Токму така...мирно достоинствено но одлучно...!!!
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:19
ako znae i toj eve ja газење%20од%20смеење vidi Pacifist....nekoj moze da izlaze...eden...dvajca...nekoj moze 5o ...100 dusi...ali olku narod e bogami nece da izlaze....sakam da kazam-narodot sam odluci ovoj pat.намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:16
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

Originally posted by pcelka pcelka напиша:

Сигурна сум...!!! А уште повеќе се радувам заради тоа што господинот Г. и господинот И. ги добија избориве и без Вашата доверба...!!! Да живее Македонија, и сите во неа, без разлика кој колку и каква ја сака...!!!    

toa ne e dobar znak za drzavata ...  

Што нее добар знак...??? за подршката, или за ,,живеењето,,...???
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:14
hah..zasto ne bi bil голема%20насмевка misli ne e dobar znak tolku narod da e ednoglasen za edna partija збунетост toa e super...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:05

Сигурна сум...!!!

А уште повеќе се радувам заради тоа што господинот Г. и господинот И. ги добија избориве и без Вашата доверба...!!!

Да живее Македонија, и сите во неа, без разлика кој колку и каква ја сака...!!!    
toa ne e dobar znak za drzavata ...  
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:04

Сигурна сум...!!!

А уште повеќе се радувам заради тоа што господинот Г. и господинот И. ги добија избориве и без Вашата доверба...!!!

Да живее Македонија, и сите во неа, без разлика кој колку и каква ја сака...!!!    
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:03
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

I ne znam sto e tolku cudno... zasto ne izleze opozicijata so podoveten kandidat... izborot bese pomegu tie kandidati...  a Frcko nikako ne bese podobriot kandidat среќа
i sto ???изненадување
demek , vie ste gllasalle za inidivid a ne za partija ?????нека%20ти%20е%20срам

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:30

Originally posted by dras dras напиша:

dras...Зошто толку се нервираш... ???

Јас не го знам од КПЈ,  но знам дека сега нее член ни на ниедна политичка партија, само беше подржан од ВМРО, и ќе повторам
нашиов претседател нее политички определен... !!!

...Си зминав од форумот , ...но кога ме веќе провоцираш!?,..Јас воопшто не би бил против Иванов ако немам осет дека е марионета на г-дин Г,,, и веројатно кога г-дин И... ќе ја одржи довербата на македонските граѓани без покровителство на хегемонистичката мисла на г-дин Г... би рекол нека му е честита победата, но верувај дека немам желба преку „белиот лист“ да Му ги испорачам честитките на г-дин Г...!?,.... ќе се сретнеме брзо на нови предвремени избори, ...кои и сега скапо не коштаат ...кој ќе ги плати?... останува ребусот македонски,....дали ќе се освестат македонските граѓани!!!!....

Не те провоцирам јас...врати се погоре и ќе видиш дека ТИ два пати ме цитираше....

И не се радувај на предвремени избори, затоа што во догледно
време не ќе има потреба од тоа...

И да Македонскиот народ, конечно се освести, а денес го докажа тоа...!!!     голема%20насмевка

...сирурна ли си во тоа или од тебе говори победничката еуфорија,.... г-дин Г.... бара уште малку Ваша доверба, ...за да ни ја испорача сета македонска Вистина,.... да живее иднината македонско-античка, но дали се тука сите македонски граѓани,..... некако некој ја ускрати коалициската доверба!?... дали пред Македонија не е некој нов ПРЕДИЗВИК!?....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:20
Originally posted by dras dras напиша:

Јас не го знам од КПЈ,  но знам дека сега нее член ни на ниедна политичка партија, само беше подржан од ВМРО, и ќе повторам

...Си зминав од форумот , ...но кога ме веќе провоцираш!?,..Јас воопшто не би бил против Иванов ако немам осет дека е марионета на г-дин Г,,, и веројатно кога г-дин И... ќе ја одржи довербата на македонските граѓани без покровителство на хегемонистичката мисла на г-дин Г... би рекол нека му е честита победата, но верувај дека немам желба преку „белиот лист“ да Му ги испорачам честитките на г-дин Г...!?,.... ќе се сретнеме брзо на нови предвремени избори, ...кои и сега скапо не коштаат ...кој ќе ги плати?... останува ребусот македонски,....дали ќе се освестат македонските граѓани!!!!....

Не те провоцирам јас...врати се погоре и ќе видиш дека ТИ два пати ме цитираше....

И не се радувај на предвремени избори, затоа што во догледно
време не ќе има потреба од тоа...

И да Македонскиот народ, конечно се освести, а денес го докажа тоа...!!!     голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:16
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

За првпат кај нас , победува кандидат, кој не припаѓа на ниедна
политичка партија, и јас се надевам дека , ќе биде подеднакво ист за
сите граѓани на нашава земја.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Немој жити бога, ќе се помочам од смеење. Или ништо не разбираш, или мислиш дека ние останатите сме глупави.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

...Мило ми е што толку се изнасмеа...можеби јас не разбирам...не%20зборувам
Но не помислив и никаде не реков дека ,,останатите се глупави,, 
Само си напишав мое мислење.....плазење
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:12

Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:07

голема%20насмевка
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:05
За кои останати станува збор зависизбунетост
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:02

За првпат кај нас , победува кандидат, кој не припаѓа на ниедна
политичка партија, и јас се надевам дека , ќе биде подеднакво ист за
сите граѓани на нашава земја.

Немој жити бога, ќе се помочам од смеење. Или ништо не разбираш, или мислиш дека ние останатите сме глупави.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.