|
Монотонија во врската или бракот |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filmot bese vcera na sitel mislam - so edna plavusa i onoj od "Friends" a harison Ford bese pilotot koj gi odnese na ostrovot i na kraj ja lapna devojkata
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ime na filmot bre luge?
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас го гледав истиот филм мислам дека се викаше 7 дена и 6 ноќи ...така некако Изменето од babyy - 03.Август.2006 во 16:32 |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj e toj fil ako moze da znam?
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka taka |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heki e takov sizik, da nema sansi da ti bide dosadno so nego..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto pravi Hektor tolku mnogu sto ne mu e monotono?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene danicke ti kazuvam nikogas ne mi bilo dosadno so zenska a bogami i niv ne mu bilo ( fali me usto oti ke te raskinam )
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaa...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istoto sonce ke go pisuvase |
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele, bas ke go pisev sega toa i jas!
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera gledav eden ubav film , mazov i zenava odat na havai da im bide romanticno i ovaj vodicov im vika ako ja nemate romantikata vo vas ne ocekuvajte da ja najdete nitu ovde nitu bilo kade na svetov , ako se sakas nema dosada
|
|
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrskata ke bide monotona - ako ti taka ja teras vrskata, ako vnesuvas duh, fantazija, ideji (kino, piknik, vikend to bitola, trpejca, ......................) kako moze da bide monotona;
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mali deca - mali problemi, golemi deca - golemi problemi (i podolgi ushi... skoro do vratata od spalnata )... Zatoa, koga se moze, denje da se iskoristi shto povekje |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |