|
Кого најмногу сакате? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=ФорумскаБаба]Не можам да ги делам мајка ми и татко ми. Нив најмногу ги сакам. Се друго е минливо.
Но кога би морала да одберам помеѓу нив двајца најверојатно би го избрала татко ми. [/QUOT маjка, татко...нив веке одамно ги нема. слабо место ми беше татко, го саках повеке. но мама...мама ми фали повеке сега. кога сум зрела особа. сега таа ми фали многу повеке. и да додадам---маjка и татко, а сега детенце. се друго е минливо. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke pomislam sto se' ke dobijam so toa, nema da se ispravam
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста бе, треба да клекнеш за да ја бациш
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te naucat deka si eftina tarabuka taka ke si teras cel zivot, da ti ibam takov zivot
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa мали, високо циљаш |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakam Goca Jankulovska i imam u plan da i' rasturam brak
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да ги делам мајка ми и татко ми. Нив најмногу ги сакам. Се друго е минливо.
Но кога би морала да одберам помеѓу нив двајца најверојатно би го избрала татко ми. |
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се знае . Порасни , и кога ќе намаш време за сестра ти , да скратам , старите викаат дека најмногу се сакаат внуците . Од искуство со тие нивни “ умотворби “ знам дека се во право . |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ja i lotuska ...Ko mene sama si se saka
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
narcis |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sebe si najmnogu se sakam.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E zatoa jas sam si se sakam Изменето од laki_bu - 04.Јуни.2010 во 23:57 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмногу...хм...неможе да се распореди сакањето во подгрупи-најмногу,средно,најмалку...
има разни љубови...љубовта кон децата е една,љубовта кон човекот на мојот живот-друга,постои љубов кон родителите,пријателки,пријатели,љубов кон Татковината....
се’ е тоа љубов,но секоја поинаква...
и неможе некого да сакаш најмногу а некого најмалку....или го сакаш некого или не ....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si se sakam samiot sebe ...najmnogu
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |