![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 54> |
Автор | |||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Несреќните луѓе се добри луѓе. Тие мислат дека и сите останати се како нив (дека е сосем нормално и природно да си добар) и лесно се разочаруваат во луѓето. Затоа се несреќни.
![]() |
|||
![]() |
|||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
||
Па тогаш ние сме опкружени со лудаци,дајте луѓе да се спасуваме,па сите политичари кај нас се лоши ,па тие не уништуваат во секоја смисла на зборот.
|
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
no,ama,ili,ako...abe ajde...
ne se osoznale a? ne ja prifatile politikata na religija? ne se prifatile sebesi? |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ne bre Joshua, navistina taka mislam. Eve ke dopolnam za da bidam pojasen: nesreknite lugje ne se loshi, NO, losh*te lugje se nesrekni, bidejki nemaat mir vo dusata mislejki kako da napravat zlo. |
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
Gluposti...zalanjeto tvoe e samo uste eden plus za niv...i dokaz ne si ja iziveal detskata bolest na dusegriznistvoto...
...aj aj ti znaes podobro....probaj pak da odgovoris....ke napravime pu pu ne se vazi.... ![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Nesreknite lugje se za zalenje ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
||
...Кога ќе го прашаш филозофот за некое прашање...
и кога ќе почне да ти објаснува...ќе заборавиш на тоа
што си го прашал .....
![]() И да .... не се согласувам со идејата на оваа тема ...
..дека ..несреќните луѓе се лоши луѓе....!!!.........
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ami ako velis deka nesrekjen ne znaci i deka e losh togas ne se lagas so ideata na ova tema ama nikako da se izjasnis ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
los nema vrska so ova tema
samo nesrekjnite koi se po difolt losi zs bre ne ja citate ubo poentata ti pisuvas za losite koi pukaat od srekja i uzivaat da gledat kako narodot se muci ej nemoj taka |
|||
|
|||
![]() |
|||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
||
..несреќниот сум го испуштила..... ако е несреќен...
не значи и дека е ....лош....
![]() мислев само на ..лошиот..кој исто така е тема во оваа тема ....!
|
|||
![]() |
|||
||
a so prajme so nesrekjniot koj e tema vo ova tema ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
...Лошиот човек...сака да ја оправда ..грешката....
а добриот....да ја ...поправи.......
![]() |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Така де, и јас тоа викам. ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |