![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Автор | ||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nitu ednite , nitu drugite ne mi trebaat vo golem broj ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne e losho i neprijateli da imash!...inache,...pekmez ke te napravat ...samo prijatelite.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Прашуваат мудрец колку вида пријатели има.
Три – одговара тој. Пријател како храната – секој ден го барам. Пријател како лекот – го барам само кога ми треба. Пријател како болеста – секогаш тој тебе те бара. Епа сега направете си математика..... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
Prijateli imam povejke a ako imam neprijateli tie se ignorirani od mene i voobshto ne mi se nikakov faktor vo zivotot taka da se se sveduva na toa deka mozi i da imam ama ne gi percepiram neprijatelite.. ![]() |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
![]() |
||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
А јас ... ![]() ![]() |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
Стварно зошто филозофирање
![]() ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
Зашто филозофирање ????? Па имаме една “ ХРИСТИЈАНСКА “ мисла , користете ја : Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. Значи нема непрјатели , има само луѓе со проблеми ![]() ![]() ![]() Изменето од eptendosadno1 - 25.Јуни.2010 во 14:25 |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
И кога пријателот ќе стане непријател прашање е кој е поопасен, оној непријател што од секогаш ти бил тоа или овој новостекнатиот до вчера пријател ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Pa da!!! interesot e presuden ama ne sekogash...mozhebi bez interes samo poradi razlichniot stav da ti stane neprijatel
...diplomatija...?? zavisi na koja frekfencija se situaciite....nekogash se na mnogu nisko nivo.. ![]() |
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Или поинаку кажано нема повеќе пријатели или непријатели- има само ИНТЕРС све во зависност дали интересот ви е заеднички или спротивставен - навистина тажно Можноста и талентот да се справиш со тие специфични ситуации навлегува во доменот на дипломатија. |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
jas mislam deka samo pri vojna ima prijateli i neprijateli.
drugoto sve e neutralno da vo dadeniot moment ili situacija ke se stvorat od neutralnite ili ZA kako prijatel ili PROTIV kako neprijatel...mozhnosta i talentot da se spravish so tie specifichni situacii ke odredi dali ke imash poveke prijateli ili neprijateli.. ![]() |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Ima vrska toa sto go napisa bez vrska...ostanatoto e samo del od cirkusot
![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() јас ти реков дека знам, ама ти неме знаеш мене за да знаеш што сум сакала да напишам ![]() и не треба да ме знаеш, што има врска ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
treba da te znam?....
![]() Toa vo stilot ne me znaes ![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |