|
Која држава има најпогодни услови за живот |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uslovi imat za zivot
za koj zivot????????????? zivot bez nasmevki prijateli i glupiranje??? za takov zivot???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Shvaicarska se im e uredu.Imat samo edna griza da odat na rabota na vreme.I platata im e dobra, i odmor si imaat platen,i se sto im treba za eden normalen zivot.Da si gledal skoro po TV nekoj sda zbori za bednost tamo kako u vas i u nas?Ni si neli?nema i da cuesh.I tamo 100% ima problemi ama nekako ne se zabelezvat na fonot na dobrite raboti.Tako mislim jas |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega doagja prasanjeto sto e zivot
pa da mislime za uslovite prasuvam zivot kako ZIVOT nekoj bi rekol deka najpogodni uslovi za ZIVOT se vo amazonskite sumi ziveat tamu i ne im e potrebno nisto posebno toplo e za obleka hrana ima kolku sakaat .... samo treba da duvnat so cevkata i kje soborat neso od drvoto celo vreme se goli i samo si se sakaat i ljubov vodat imat cista voda vozduh i bistro zvezdeno nebo ne im trebat ni pari ni koli ni krediti ima li toa vo Shvajcarija??????? Изменето од anakin - 12.Август.2009 во 12:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svajcarska opredeleno
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скандинавските земји и Канада.
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne biv kazal ke e depresija.Sto mladite ne odat na restorani i diskoteki?Ja i ti kato odime po diskoteki i si poodime vo 5:30 sabajlem i napravo na rabota poubavo li ni e?mislim ke ne?
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e tamu e najspokojno u 9 u krevet... I skoro se e zabraneto, slicno e vo Germanija... Depresija ziva... |
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sfajcarska estestveno.Tam se zivi najspokojno i bezgrizno
|
|
Malecka Dusicka
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Germanija...dosta dobri uslovi za zivot na eden poedinec
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored anketa zvanicno e Svajcarija ,
pokonkretno Cirih , kako mesto so najpogodni zivotni uslovi , negjutoa tuka ne spagja nokniot zivot , vo 21 h sve e pod kluc , doma ima da se sediiiii |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti misli mu ja .. nema labavo so bachuskata
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е....ваму Путин кога ќе не построи...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj gi onakvai ... neka ostanat nepismeni bez nas i naseto iskustvo ... kako od gotovo da naprais veresija
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нас тешко дека некој таму ќе не прими (со овој памет и раководство)....барем во Источниот не знаат какви сме...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |